Ve hvězdách

Astrologickou dominantou týdne je nepochybně sluneční zatmění, které proběhne v úterý 13. listopadu v 23.09 ve znamení Štíra. Vzhledem k tomu, že se další den do Štíra dostává i Merkur, měli bychom být velice opatrní na veškeré papíry a doklady vůbec. Ukládejme je na místa k tomu určená, nevymýšlejme žádné extra skrýše. Při zatmění totiž hrozí, že něco schováme tak důkladně, že z toho budou mít radost až archeologové, kteří dotyčný materiál objeví, zatímco my budeme do smrti přemýšlet, kam jsme to vlastně dali…

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Týden prožijete v klidu, ale víkend vám všechno vynahradí. V sobotu se Mars dostává do Kozoroha a vy pod hledáček lidí, kterým po tom, co děláte, vůbec nic není. Snažte se odolat jejich tlaku, a na jejich vlezlé otázky jim pro jistotu neodpovídejte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jde o týden, který je pro vás sice náročný, ale který vás za vynaloženou energii neobyčejně odmění. Těšit se můžete zvláště na středu, kdy se do vašeho partnerského sektoru vrací Merkur, a kdy se mezi vámi a miláčkem konečně pořádně vyjasní.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ve středu, kdy budete po celé dopoledne pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem, si hlídejte všechno, co platíte a podepisujete. Je sice přirozené, že chcete mít všechna nepříjemná úřední jednání co nejrychleji za sebou, ale nepozornost by se vám nemusela vyplatit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zatímco obvykle dáváte přednost zdrženlivosti a zbytečně na sebe neupozorňujete, teď nastal čas, abyste své jednání změnili. Jenom tak se váš osud obrátí tak, abyste se budoucnosti nemuseli bát, ale naopak se na ni mohli z celého srdce těšit.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o období, které je pro vás opravdu náročné, a kdy si musíte dávat pozor, abyste si nenadělali víc problémů, než stačíte zvládnout. Vyhýbejte se konfliktům a své názory představujte bez jakékoliv stopy ironie. Dá to sice trochu přemáhání, ale efekt bude stát za to.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Na svět kolem sebe se můžete dívat plným právem optimisticky. Kupředu se pohnuly zejména pracovní záležitosti. Pokud jste práci nemohli dlouho sehnat, blýská se na lepší časy. V úterý a ve středu choďte po pracovních pohovorech, určitě to vyjde!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

S tím, že se vám blízcí i vzdálení rádi svěřují, jste se už smířili, a není to pro vás nic nového. To, co vám v tomto týdnu o sobě sdělí kamarád, vás však spolehlivě překvapí. Navíc jste slíbili, že o tom nebudete s nikým mluvit, takže se ani není s kým poradit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zatmění, které v úterý probíhá ve vašem znamení, je pro vás víc než blahodárné. Konečně se máte šanci energicky a hlavně definitivně rozloučit s něčím, co vám v poslední době silně otravovalo život. Navíc si pomůžete sami, což je další důvod, abyste na sebe byli pyšní.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jediné, co v tomto týdnu opravdu potřebujete, je chladná hlava, se kterou budete reagovat na četná překvapení, co zaručeně přijdou. Hlavně ve středu si dejte pozor, abyste se za všech okolností tvářili neutrálně a nedali najevo, co se ve vás skutečně děje.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Mars, který v sobotu vstupuje do vašeho znamení, vás vzápětí díky sextilu s Neptunem vybaví nejenom energií, ale i fantazií. I když jste to nikdy nedělali, můžete se bez váhání pustit do aktivity, která patří do uměleckých činnosti, a čekat úspěch.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V sobotu, kdy na vás působí kvadratura Slunce s Merkurem, se hlavně nesmíte nechat vyprovokovat. Počítejte s tím, že kolem sebe máte spoustu lidí, kteří chtějí vědět, co si doopravdy myslíte, a kteří k tomu bez váhání použijí třeba i hodně sporné prostředky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve chvíli, kdy zjistíte, že něco neprobíhá tak, jak by to podle vašeho názoru probíhat mělo, vyrazte bez váhání do protiútoku. Je sice pravda, že vyřizování reklamací a psaní stížností mezi vaše oblíbené aktivity nepatří, ale kdybyste se vzdali, cítili byste se daleko hůře.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY