Horoskop Jarmily Gričové

Držte si klobouky, fičí se z kopce! Celý týden je neobyčejně akční! I když patříte k lidem spíše rozvážným, měli byste se k aktivitě donutit dřív, než vás k ní donutí vaše okolí. Ve chvíli, kdy se sami stanete iniciátory dění, máte alespoň nějakou šanci, že si nad ním zachováte kontrolu. Berani, Raci, Váhy a Kozorozi by si měli v pondělí a v úterý dávat pozor při všem, co podnikají! Oblohu ovládá kvadratura mezi Marsem a Plutem a riziko úrazů, nepříjemností a všemožných problémů je až nepříjemně vysoké.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ve chvíli, kdy narazíte na lidi, kteří vám budou vnucovat své názory, a ještě k tomu použijí energie konjunkce mezi Merkurem a Uranem, která se odehrává ve vašem znamení, budete mít co dělat, abyste nezačali soptit. Zachovejte si chladnou hlavu, je to lepší!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vypadá to, že se musíte rozloučit s jedním ze svých vymazlených plánů a nasadit místo něj náhradní. Naštěstí máte vedle sebe člověka, který vám dokáže vrátit dobrou náladu. V sobotu se připravte na zajímavou akci, která vám přinese zábavu i poučení.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

O opravdu zajímavý zážitek se vám postará kamarád, který chce, abyste ho doprovodili. Až na místě samém vám dojde, že mu ani tak nejde o doprovod, jako o to, aby měl v případě neshod nebo hádek důvěryhodného svědka. Vám se to nelíbí, ale nic s tím nenaděláte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vzhledem ke kolegovi, který je nemocný, toho máte v práci až nad hlavu. O to, abyste si neodpočinuli ani doma, se starají vaše děti, které nosí jednu poznámku za druhou. Nezbude, než abyste se co nejdříve vypravili do školy, a zjistili, co se děje.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Štěstí, které vám v tomto týdnu hvězdy slibují, může mít jak podobu zdařilé schůzky, tak výhry, kterou jste opravdu nečekali. Velké finance vám sice nehrozí, ale radost vám udělá i vyhrané předplatné časopisu nebo knížka z oboru, který vás opravdu baví.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše staré hříšky se sice přihlásí ke slovu, ale bude to spíše vtipná připomínka toho, co bylo. Stačí, když se u vás zastaví starý kamarád, který začne vyprávět, že pro vás měl vždycky slabost. Děti natáhnou uši a partner bude pyšný, že vás získal on!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pondělí a úterý budou dny opravdu napjaté. Povinností je spousta a vy všechny nezvládnete. Naštěstí se dokážete na ty, které se odložit nedají, soustředit tak, abyste je zvládli jak rychle, tak dobře, takže se dá doufat, že do víkendu bude všechno v pořádku.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaší největší zálibou je momentálně seznamování vašich přátel s novými lidmi, z nichž by se eventuelně mohli časem vyklubat jejich životní partneři. Když vám v pátek řeknou, že jste jim pomohli víc, než všechny placené seznamky dohromady, můžete být právem pyšní!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

To, že se necítíte tak úplně dobře, může mít na svědomí napětí, jehož se přes veškerou snahu nedokážete zbavit. Věnujte sami sobě to nejcennější, co máte (tedy čas), a zajděte si alespoň dvakrát v týdnu zaplavat někam, kde mají bazén s hodně teplou vodou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když si slibujete, že se nenecháte nikým rozčilit, hlavně na začátku týdne se dá předpokládat, že se vám to nepodaří. Hlavně na počátku týdne reagujete na všechno velice emotivně, a to i v případě, kdy vám zbytky chladné mysli říkají, že by klid byl lepší.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Průšvihy, které vám hrozí, zvládnete levou rukou. Občas můžete mít dojem, že je za nimi žárlivost vašich kolegů nebo bývalých kamarádů, ale najevo to nedávejte. Když dotyční zjistí, že vás vlastně nezajímají, jejich aktivita ustane a všechno se vrátí do normy.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když občas máte pocit, že jste neomylní, není to tak docela pravda. Pokud v tomto týdnu něco hledáte, záhy zjistíte, že na to sami nestačíte, a požádáte rodinu o pomoc. Spojenými silami obrátíte celou domácnost naruby, ale vaše snaha povede k úspěchu!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11