Ve hvězdách

Když zvládnete pondělí, zvládnete všechno. V pondělí však musí být opatrní zejména Býci, Lvi, Štíři a Vodnáři, kteří zápasí s vlivem kvadratury mezi Venuší a Saturnem. Zapomeňte na žárlivost a na to, že byste si partnera měli a směli hlídat, vykašlete se na rozdávání příkazů, protože na to rodina slyšet nebude. Když místo toho v úterý využijete trigonu mezi Merkurem a Saturnem, který přináší moudrá, promyšlená a dlouhodobá rozhodnutí, na která můžete být pyšní, bude to rozumnější.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Od středečního rána do pátečního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, se nezastavíte. Úkol střídá úkol, ale vy je k překvapení svému i svého okolí zvládáte s přehledem a ještě úsměvem na rtech. Následuje víkend, kdy budete utrácet sice hodně, ale zato smysluplně.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Týden zvládnete bez problémů a víkend můžete věnovat úvahám o vylepšení vlastní domácnosti. Popřemýšlejte o nových záclonách a bytovém textilu vůbec. Kdybyste se překonali a o víkendu vyrazili nakupovat, bylo by to velice rozumné rozhodnutí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jde o týden, kdy si vás nikdo zbytečně nevšímá a kdy si můžete dělat v podstatě to, co chcete. Uvítáte to zejména v zaměstnání, kde nehrozí, že by na vás přišla kontrola s nepříjemnými dotazy. Pokud nemáte co dělat, vymýšlejte strategii na celý zbytek roku.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Počítejte s tím, že vás partner zatáhne do společnosti, ve které se necítíte tak úplně jistě. Pokud však vsadíte na přirozené jednání, které je v tomto týdnu vaší největší kvalitou, záhy si získáte uznání i mezi lidmi, které vidíte naprosto poprvé v životě.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Celý týden bude věnovaný partnerským vztahům a jejich zkvalitňování. Zapomeňte na povinnosti a dejte své polovičce najevo, že si velice dobře uvědomujete, co pro vás všechno dělá. O víkendu však raději zůstaňte doma. Luna je v Býku a oba usoudíte, že pohodlí je nade vše.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Když na vaše dlouhodobější zdravotní potíže nezabraly léky renomovaných lékařů, zkuste docela obyčejné babské rady. Když s nimi začnete hned v pondělí, kdy je Luna v Rybách, můžete se už koncem týdne dočkat výsledků, které budou více než pozitivní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Když už jste se v jisté kontroverzní záležitosti jednou rozhodli, nesmíte se nechat ve svém rozhodnutí zviklat. Lidi, kteří vás budou upozorňovat na možné problémy, které z toho vyplývají, zdvořile vyslechněte, ale zároveň dejte najevo, že se vaše stanovisko nemění.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaším dnem je úterý, kdy jste pod vlivem vysoce pozitivního Merkura. Můžete se bez obav spolehnout nejen na své vyjadřovací schopnosti, ale i na pomoc dosud lhostejných lidí ze svého okolí. Pokud nesázíte, měli byste se překonat a pár korun investovat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše tvrdohlavost vám zbytečně komplikuje život. Tvrdošíjně trváte na něčem, co se vám kdysi osvědčilo, a neuvědomujete si, že se doba zásadně změnila. Využijte středy a čtvrtka, kdy je vám příznivá Luna, a zkuste se na svůj život podívat novýma očima.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jde o týden, kdy se vám daří všechno, na co jen sáhnete. Na rozdíl od ostatních se dokážete soustředit na to podstatné, zatímco nepodstatné záležitosti předáte k vyřízení podřízeným nebo méně zdatným kolegům. Nebojte se rozdávat příkazy, v podstatě na to čekají!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Saturn ve vašem sektoru ctižádosti je po celý týden pod dobrými aspekty a dává vám šanci, abyste se zamysleli nad svou budoucností. Pokud usoudíte, že si můžete dovolit vzít hypotéku, věnujte se intenzivně shromažďování všech podkladů a potřebných informací.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když se vám něco povede, bez obav to rozhlaste do celého světa, když se vám nedaří, nechte si to rozumně pro sebe! Jenom tak se máte šanci vyhnout radilům, kteří přesně vědí, kde jste udělali chybu, a vlídně vám vysvětlí, co by na vašem místě dělali oni.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY