#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V domácnosti se pomalu, ale jistě schyluje k bouřce. Někdo vás něčím velmi naštval a vy svůj vztek dáváte okázale najevo. Místo omluvy však přichází další urážky, což si v žádném případě nenecháte líbit. Také vás moc mrzí, že se vás nikdo nezastal. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte radost, že se vám daří v práci. Vše jde jako po másle a vy ráno vstáváte s jistotou, že vám nic nehrozí. Neusněte však na vavřínech, vaše přílišná sebejistota by vás mohla stát místo. Přijímejte úspěchy s pokorou a úctou a ony budou přibývat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Doma všichni onemocníte, což je pro vás velmi nemilé. V práci nestíháte s uzávěrkou a do toho musíte bojovat s požadavky nemocných dětí. Přitom máte sami, co dělat. Jen tak tak se držíte na nohou a hlava vám jen hoří. Musíte to prostě všichni vyležet. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pracovní sféra je pro vás nyní složitou životní oblastí. Možná že si již delší dobu hledáte novou práci a stále nenacházíte to pravé ořechové, nebo nejste ve svém dosavadním zaměstnání příliš spokojeni. Hvězdy hlásí, že se problémy budou prohlubovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Do sporu se dostane s jedincem opačného pohlaví, který vám pěkně hne žlučí. Aniž by o vás něco věděl, tak si vás odvažuje soudit. Vy nemáte na jeho pichlavé poznámky náladu a rázně mu vytřete svým odmítavým postojem zrak. Však už taky bylo na čase. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Možná budete tento týden bojovat s financemi. Měli jste poslední dobou větší a zejména nečekané výdaje a zjistíte, že tento týden budete mít problém vyjít. Rozhodně si však nepůjčujte od nikoho peníze. Daný člověk by vám to připomínal do konce života. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Chyba, které se nedopatřením dopustíte v práci, bude mít nedozírné následky na vaši kariéru. Od nadřízeného to schytáte a u kolegů jste také v nemilosti. Začnete se nezávazně poohlížet po něčem novém až narazíte na práci, která je vám ušitá na míru. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Energii nyní potřebujete jako sůl, sami si ji však špatným životním stylem ubíjíte. Pak se večer divíte, že jste už unavení a nemáte náladu. Potřebujete restart, který by vám vlil do těla trochu elánu a chutí něco ve svém životě od základu změnit. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Planety vám radí, abyste se tento týden nepouštěli do žádných bojů. Raději stiskněte rty, myslete si své a nechte ostatní ať si dál tvrdí nesmysly. Pro spory tento týden není vhodná doba a i když byste to mysleli dobře, tak by se vám to mohlo vymstít. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Sladké ovoce vám v tomto týdnu může přinést vaše pracovitost a zodpovědnost. V zaměstnání platíte za tahouna a je na vás spoleh. Toho si šéf váží a snaží se vám vycházet vstříc. Po předešlém náročném měsíci se vám dokonce pokusí odvděčit i finančně. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Příliš mnoho povinností a stres v zaměstnání si vyberou svoji daň. Onemocníte a budete muset nějakou dobu odležet doma. I když vás první dny trápí horečka a nepříjemná nemoc, tak jste přesto rádi, že si konečně odpočinete od náročné pracovní rutiny. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Máte slabost pro nejrůznější lákadla. V okamžiku, kdy máte u sebe více hotovosti, tak neznáte míru a nakupujete jako šílení. Samozřejmě doma pak trochu vystřízlivíte a okamžitě některých unáhleně koupených věcí litujete. Příště se raději rozmyslete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY