Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vedení firmy se líbí váš přístup k situacím. Jste zodpovědní, pracovití a máte smysl pro pořádek. To jsou vlastnosti, které váš šéf oceňuje a možná i začne přemýšlet nad nějakým povýšením. Tak nepolevujte ve svém snažení a ukažte, co ve vás dříme. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pozor na své zdraví, milí Býčci! Může vás tento týden překvapit nemilá nehoda, která sice nebude nijak extra vážná, ale i tak vám znepříjemní vaše všední dny. Hvězdy radí, abyste se rozhodně vyhnuli adrenalinovým sportům, či třeba výletům na hory. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Máte obrovskou chuť do práce. Nyní před sebou konečně máte novou pracovní vizi, která vás naplňuje štěstím, ale i zdravou dravostí a rivalitou. V práci tyto vaše nové schopnosti jenom pozitivně zúročíte a překvapíte tím šéfa i nejednoho kolegu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Velké požehnání hvězd nyní máte ve finanční oblasti. V žádném případě momentálně nestrádáte a můžete si dokonce vyhodit z kopýtka. Výhodné nabídky, které se vám tento týden naskytnou je třeba ihned využít! Podobná nabídka se totiž už nemusí opakovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento týden máte jasný cíl. Chcete se vrhnout na nějakou úpravu vašeho hnízdečka nebo zahrádky. Máte k tomu plnou podporu vaší rodiny, což je skvělé. Nejen, že vám práce půjde daleko rychleji od ruky, ale taky se u toho všichni úžasně zasmějete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Letní dny doslova lákají k nějakým adrenalinovým kouskům, či zkoušení něčeho úplně nového. Mějte se však na pozoru. Jste teď tak trochu unešení letní náladou a jste značně neopatrní. To by se vám mohlo vymstít v podobě nějakého úrazu. Šetřete se! Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

I když to v oblasti financí není zrovna růžové, tak věříte, že se s tím dá ještě nějak pracovat. Stačí jen dobrý plán a úspory budou jen přibývat. Musíte se o tom ale s někým poradit. Sami to nedáte, ale je fajn, že jste se do toho konečně pustili. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte tento týden úžasně společenskou náladu. Domluvíte se s přáteli a vyrazíte na nějakou společnou grilovačku. Již dlouho jste se nepobavili, tak si to teď chcete vynahradit. A bude to fakt skvělá párty a ještě dlouho na ni budete všichni vzpomínat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Se zdravím jste na tom, milí Střelci, na štíru. Chybí vám energie a jste stále unavení. Dokonce přemýšlíte nad návštěvou nějakého lékařského odborného pracoviště. Ale ani doktor vám nepomůže. Vy totiž musíte udělat něco se sebou a svou životosprávou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nic vás tento týden nezastraší, a i když se o to někteří kolegové či obchodní partneři pokoušejí, taky vy máte svou hrdost a značnou dávku zdravého sebevědomí. Máte odpověď na každý argument a vedete smysluplnou konverzaci, která každého přesvědčí. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vyhněte se tento týden hádkám tak, že nebudete vůbec reagovat na prudké emoce někoho z vašeho blízkého okolí. Tento člověk má se sebou evidentně problém a neumí ho řešit jinak než křikem. To vás už nebaví a raději si tohoto jedince z života smažete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Každý, kdo je ve vaší blízkosti, se cítí být úžasně nabit pozitivní energií. Roznášíte kolem sebe lásku i dobrou náladu, proto je spoustě lidem s vámi dobře a vy nemáte v žádném případě nouzi o kamarády. I váš domov je prosycen laskavou atmosférou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY