#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Připravte se, že budete muset čelit menším problémům v partnerském vztahu. Většina z nich bude pramenit ze vzájemného nepochopení, proto se nebojte s partnerem vše dopodrobna probrat. Uvidíte, že se trable velice rychle vyřeší a vše bude v pořádku.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Sklidíte lichotky, a to nejenom v oblasti pracovních výkonů, které budou tento týden mimořádné. Hlavní pochlebování však přijde ze strany opačného pohlaví. Nebojte se pochvalu přijmout s úsměvem a sebevědomím. Koneckonců, máte důvod cítit se dobře!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Kdosi odhalí vaši slabinu, což vám nebude ani trochu příjemné. I tak se ale snažte nedělat ze záležitosti velkou vědu, jenom byste si tak přidělali zbytečné vrásky na čele. Hoďte celou věc za hlavu a uvidíte, že vám bude lépe! Každý má slabé místo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V jisté záležitosti se nebudete moci zbavit pochybností. Nejlepší bude, když celou věc raději ještě jednou proberete s přáteli a rodinou. Vyslechněte si všechny názory, i když vám třeba některé nebudou zrovna po chuti. Nechte si čas na rozmyšlenou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čeká vás láska na první pohled! I když většinou jste k romantickým záležitostem spíše skeptičtí, tentokrát se jimi necháte naprosto pohltit. A uvidíte, že rozhodně neprohloupíte. Necháte se unést na křídlech zamilovanosti a užijete si vášeň i něhu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Potrápí vás zapomnětlivost. Naštěstí se však setkáte s velkým pochopením ze strany druhých, což vám nejenom zvedne náladu, ale také dodá potřebnou sebejistotu. Přesto se zkuste více soustředit na to, co děláte, vyhnete se tak zbytečným patáliím.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Své povinnosti zkusíte přehodit na kolegy. Ti z toho nebudou příliš nadšení, nakonec vám však vyhoví. Jejich ochoty si budete náležitě vážit. Jste si totiž vědomi toho, že bez laskavých a obětavých spolupracovníků by vaše výkony nebyly tak dobré.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vyrazíte si se spolupracovníkem. Zejména pokud se jedná o kolegu opačného pohlaví, buďte raději opatrní a přesvědčte se, že oba pojímáte schůzku ve stejném duchu. Velice lehko by totiž mohlo dojít k nedorozumění. Proto se raději desetkrát ujistěte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Lichotky a zájem opačného pohlaví vás tento týden nenechají na pochybách! Vypadáte totiž opravdu skvěle. Nebojte se této přednosti využít ve svůj prospěch! Iniciativě se tentokrát meze nekladou. Stanovíte si však jisté hranice, které nepřekročíte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše city nečekaně vzplanou pro jistou osobu z okolí. Zpočátku budete mít pochybnosti a láska vám přinese spíše neklidný spánek a neodbytné myšlenky. Nakonec se ale vše v dobré obrátí, uvidíte! Nevzdávejte se předčasně a jděte za tím, co chcete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pořídíte si něco praktického. Výhodná investice vám udělá velkou radost a zpestří vám týden. Umíte si počkat na dobrou příležitost, což se vždy vyplatí. Vaše prozíravost je obdivuhodná, leckterý ekonom by vám ji mohl závidět. Využijete ji maximálně.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Z nepříjemné práce se vám naštěstí podaří vyvléknout. Tento týden jste totiž nebývale výřeční a prořízlá pusa vám pomůže ze všech problémů. Naštěstí také včas poznáte, kdy je lepší zdržet se komentářů. Díky tomu se vám tento týden bude skvěle dařit.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY