Ve hvězdách

Předvánoční přípravy nabírají na obrátkách, ale hvězdy se starají, abychom na ně měli dost energie. Ohnivá znamení popožene hned v úterý ráno k činnosti Merkur, který se vrací do Střelce. Výkonnost stoupá, a pokud nebudou zbytečně roztržitá, udělají toho za jeden den více než jindy za týden. V neděli se navíc do stejného znamení dostává i Venuše, která dává všem nesmělým odvahu, aby svého vyvoleného oslovili a konečně tak změnili svůj osud k lepšímu.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaším dnem je čtvrtek, kdy se můžete opřít o energii stacionárního Urana. Máte spoustu energie a dokážete k lepšímu změnit i to, co se zatím jakémukoliv vašemu zásahu vzpíralo. Domů choďte včas, vyvarujete se tak zbytečných hádek.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Na úvahy o tom, zda změnit partnera, nebo zda si nechat toho vyzkoušeného, není momentálně ta nejlepší doba. Když sečtete kladné stránky svého partnera, s úlevou konstatujete, že to s ním vůbec není tak zlé, a pochopíte, že by to mohlo být daleko horší.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vánoční večírky, které v tomto týdnu navštívíte, si pořádně vychutnáte. Na rozdíl od ostatních navíc nemícháte práci a zábavu, což je prozíravé. Pokud vám někdo začne nabízet nové a lepší místo, doporučíte mu, aby se ozval ráno, kdy budete mít oba čistou hlavu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Konečně vás ocení blízký člověk, který pochopí, co ve vás má, a jemuž dojde, že by bez vaší aktivní pomoci rozhodně nebyl tam, kde teď je. Zapomeňte na velkorysé mávnutí rukou, které máte v podobných chvílích ve zvyku, a jeho kladné hodnocení si náležitě užijte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Veškeré skvělé nabídky, které musíte podepsat pokud možno ihned, berte s rezervou. Stacionární Uran je vám sice příznivý, ale pokud se na své rozhodnutí vyspíte, bude to pro vás podstatně lepší. Víkendový program nechte klidně na partnerovi.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud chcete vytvářet vánoční cukroví, dělejte to v pátek a v sobotu, kdy je Luna v Kozorohu. Bylo by však nejlepší, kdybyste dali dohromady partu spřízněných duší, s nimiž se do akce pustíte, a sami si nechali jenom vrchní velení a koordinaci všech činností.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pokud na konci týdne zjistíte, že vám vaši miláčkové prohrabali skříně a objevili veškeré vánoční dárky, nedělejte kolem toho zbytečný kravál, jímž byste stejně nic nenapravili. Poučte se ze svých chyb a ostatní dárky pro jistotu skladujte mimo domov.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Od úterního jitra, kdy vaše znamení opouští Merkur, do neděle, kdy z vašeho znamení odchází Venuše, se můžete těšit na pár opravdu krásných dní, které si užijete podle svého. Všechno běží jako dobře namazaný stroj a vy si vychutnáváte všechny stránky života.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Novoluní, které se ve čtvrtek odehrává ve vašem znamení, se vám postará o zajímavé podněty. Pro to, abyste uspěli, musíte sebrat veškeré sebevědomí, jež máte. Když se budete chovat tak, jako byste o sobě nepochybovali, nebude o vás pochybovat ani nikdo jiný…

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

S předvánočním úklidem to nepřehánějte! Pokud rodině vysvětlíte, že se o víkendu bude gruntovat, uslyšíte širokou škálu nejrůznějších výmluv a nakonec na všechno zůstanete sami. Nebylo by lepší, kdybyste konečně pochopili, že poezie Vánoc se od pořádku neodvíjí?

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V práci to sice vypadá na zemětřesení, ale vy se naštěstí nemáte čeho bát. Už v úterý se dozvíte, že se s vámi pro nový rok počítá. Zvýšení platu se sice odehrává spíše v rovině příslibů než v realitě, ale vy jste tak šťastní, že je vám to skoro jedno.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S překvapením zjistíte, že se kolem vás nalézá spousta lidí, kteří stojí o vaše rady a kteří se s chutí poučí z vašich životních zkušeností. Konečně sklízíte plody svého přístupu, kdy jste dětem rady nevnucovali, ale poskytovali je pouze na vyžádání.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY