Horoskop Jarmily Gričové

Zatímco se na počátku týdne pod vlivem neharmonického Merkura ze Střelce řekne leccos, co slina na jazyk přinese, a co se tak vážně nemyslí, ve středu po poledni se atmosféra změní. Merkur se už podruhé vrací do Kozoroha! Ke každému slovu se přistupuje s neobyčejnou vážností. Zapomeňte na přísliby, které nehodláte plnit, a na závazky, jimiž si nechcete zatěžovat hlavu! Každá smlouva, kterou až do 3. února podepíšete, má platnost zákona a vy ji budete muset dodržovat i ve chvíli, kdy se vám to nehodí. Ti, kteří se od čtvrtka do neděle berou, si mohou být jisti, že jim manželství dlouho vydrží.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hlavně pondělí, kdy je Luna v Rybách, je plné malých zlomyslností. Připravte se na dveře zabouchnuté těsně před nosem, na autobus, který vás ohodí špinavou vodou a na pití, které vám vyteče do kabelky. Přesto si zachováte úsměv, což je chvályhodné.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Využijte středy, kdy je na vaší straně sextil mezi Marsem a Uranem, a ještě jednou otevřete záležitost, která dosud nevycházela. Bude to pro vás příznivé. Najednou se zjistí, že je všechno jinak a že vlastně není důvod, aby vše nebylo podle vašeho přání.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Z toho, že to ve vašem vztahu nevypadá zrovna harmonicky, nemůžete obviňovat nikoho jiného než sebe. Týká se to hlavně úterý, kdy je Merkur ve vašem partnerském sektoru pod tlakem a kdy máte na každé partnerovo slovo deset ne moc vlídných odpovědí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Slunce v Kozorohu už umíte zvládnout, ale když se k němu ve čtvrtek přidá i Merkur, budete toho mít docela dost. Neustále máte pocit, že jste pod dohledem a neumíte se s tím smířit. Zkuste to vydýchat, protože je to více váš dojem než objektivní realita.

Lev (23. 7.–22. 8.)

O tom, že byste v neděli zůstali doma a věnovali se sladkému nicnedělání, raději ani nesněte! V sobotu těsně před půlnocí se Mars dostává do Vodnáře a nabije vašeho miláčka spoustou energie. Neděli strávíte v jeho společnosti na horách nebo při sportu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Všechno probíhá přesně tak, jak má, a jak se vám to co nejvíce hodí. V práci vám jde všechno skvěle od ruky a domácnost funguje samospádem. Pokud máte na pátek pozvání na ples nebo večírek, využijte ho! Luna z Býka se už postará, abyste náležitě zazářili.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rodinné záležitosti, které už vypadaly jako jednou provždy zvládnuté, se opět vrátí na přetřes. Od vás to chce trpělivost, protože budete muset ještě několikrát vysvětlovat to, co by podle vás mělo být každému jasné. Překonejte se, odvíjí se od toho vaše štěstí!

Štír (24. 10.–22. 11.)

To, že jste měli už dávno něco slíbené, ještě neznamená, že to opravdu dostanete. V tomto týdnu se dozvíte, že už jednou zaplacené věci pořád ještě nebudou. Vysvětlení, které dostáváte, je sice objektivní, ale vám už trpělivost opravdu dochází.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Potíže, které máte se svým miláčkem, musíte vyřešit sami. Bude to trochu obtížné, protože on má pocit, že se nic neděje, a neustále se diví, co se vám nezdá. Proberte s ním celou záležitost do středy, kdy je Merkur ve vašem znamení a kdy budete úspěšní!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením, vám každý rok přináší nové povinnosti a dvojnásobek práce. Ani letos to není jinak, i když byste si moc přáli, aby tlak na vás trochu polevil. Nechte si pro sebe víkend, kdy budete dělat jen to, co vás baví!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Podnět, který vás donutí, abyste něco dělali se svou tělesnou schránkou, o sobě dá vědět ještě v tomto týdnu! V sobotu před půlnocí vstupuje Mars do vašeho znamení a už v neděli vás donutí, abyste cvičili, po obědě nespali, a jedli jen zdravá a lehká jídla.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jde o týden, který pro vás vrcholí v pátek, kdy se Mars dostává do sextilu s Jupiterem ve vašem znamení. Přinese vám nejenom štěstí, ale i dostatek energie k tomu, abyste ho chytili a nepustili. Neváhejte a využijte příležitost, která se už nevrátí!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11