#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V zaměstnání se vám podaří podstatně si vylepšit reputaci. Získáte tak dobrou pověst, která se bezesporu donese do vyšších míst. Je to tedy dobrý krok na cestě za vysněnou kariérou. Jen se snažte udržet tempo a nepolevte ve svém snažení. Uspějete.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete vystaveni naléhání svého okolí, které se vás bude snažit přesvědčit k určité věci. Nenechte se ale zviklat. V hloubi duše je váš postoj jasný a neměnný. Nepokoušejte se přesvědčit sami sebe o opaku. Naučte se stát si pevně za svým názorem.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čekají vás velmi nadějné finanční vyhlídky! Hvězdy vám v tomto směru konečně začaly přát a vy se proto nebojte nouze o peníze. Otázkou však zůstává, jak s nimi naložíte. Máte sklon rozhazovat. Dejte si na to pozor a investujte své finance prozíravě.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete se těšit z obdivných pohledů svého protějšku. Není divu! V poslední době doslova záříte. Je to dáno vnitřní spokojeností a vyrovnaností. Konečně jste totiž překonali problémy, které vás v minulosti trápily. Lichotky tak nebudou brát konce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše rozhodnutí vám nikdo na světě nedokáže rozmluvit. Ovšem nedivte se, že se o to vaši blízcí pokoušejí. Okolí se totiž může zdát vaše volba poněkud nešťastná a neprozíravá. Vy však moc dobře víte, co děláte. Nenecháte se nikým a ničím zviklat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kontaktuje vás tajný ctitel, což vám zvedne náladu. Koho by nepotěšilo, že se někomu líbí? Zvědavost vám nedá spát. Budete se snažit zjistit, o koho se jedná. I proto ke schůzce svolíte. Očekávání je příjemný adrenalin, ale zachovejte zdravou skepsi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Stanete se svědky nepříjemného konfliktu. Zprvu nebudete vědět, jak zareagovat. Nepřidávejte se raději na žádnou z nesvářených stran. Nikdy nevíte, jak se konflikt bude vyvíjet, a unáhlené závěry by vám mohly způsobit problémy. Buďte tedy neutrální.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Připravte se na nečekanou návštěvu. I když nemáte rádi překvapení tohoto druhu a potřebujete svůj klid, nedejte na sobě znát rozladění. Místo toho ukažte svoji velkorysost a skvělé schopnosti hostitele. Uvidíte, že nakonec bude návštěva příjemná.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše cílevědomost a odhodlání budou konečně slavit velký úspěch! Však jste si ho zasloužili. Pravdou je, že na sobě umíte zapracovat, když je potřeba, a nebráníte se novým věcem. Vychutnejte si tedy dosyta ovoce své práce, ale nezahálejte příliš.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pocítíte vlnu vděčnosti k určitému člověku. Paradoxně půjde o někoho, koho byste asi nenazvali zrovna přítelem. Někdy jsou ale lidské osudy spletité a protínají se často překvapivým způsobem. Nestagnujte na místě, nechte své názory, ať se vyvíjejí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nudit se rozhodně nebudete. Určitý čas totiž strávíte laškováním a flirtováním. Není na tom nic špatného, pokud tím však neubližujete někomu třetímu. Dejte si pozor, ať nejednáte sobecky. Pokud vám ale nic nestojí v cestě, užívejte si, jak je libo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Projeví se váš smysl pro spravedlnost. Nedovolí vám stát stranou a nečinně přihlížet bezpráví. Nebudete tedy váhat a zastanete se slabších, nehledě na problémy, které by vám tento čin mohl přinést. Zasloužíte uznání, takových lidí je opravdu málo.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY