Beran (21. 3. – 20. 4.)

Významné události vás čekají zejména po pracovní stránce. Máte totiž skvělé nápady a je na vás také spolehnutí. Tento týden navíc nejednomu kolegovi dokonce vytrhnete trn z paty. Ukážete tak, že jste i skvělý týmový hráč, který nemyslí jen na sebe. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V lásce se vám konečně začíná dařit. Poznali jste totiž osobu, která úplně smazala negativní zkušenosti, které jste s opačným pohlavím dosud měli. Máte štěstí, že jste někoho takového našli. Daný jedinec by vám totiž snesl modré z nebe, pokud by mohl. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vládnete úžasným komunikačním schopnostem a je radost s vámi jen zavést řeč. Obzvlášť v pracovní sféře se vám díky tomu povedou úžasné obchodní transakce, ale ani osobní sféra nebude ochuzena. Je ideální čas k navazování nových známostí a kontaktů. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V zaměstnání vládne velice přátelská atmosféra, která vám každý den úžasně zlepšuje náladu. Hned se vám v takovém kolektivu lépe pracuje a nejste v tom sami. Spolupráci si pochvalují kolegové, ale i vedení firmy je z tohoto nevídaného úkazu nadšeno. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vaše odvaha v práci je pověstná. Nemáte s ničím problém a užíváte si, když se objeví nějaká náročnější, nebo snad stresující situace. Nesouhlas se může projevit v pracovních vztazích. Nelíbí se vám chování kolegy, který se jen veze s ostatními. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Těší vás přítomnost vašich přátel, na které se můžete vždy spolehnout. Máte totiž kolem sebe skvělé lidi. Ti vás toho v životě už mnohému naučili a vzájemně se doplňujete a také si radíte. Jste v tomto smyslu opravdu spokojeným a šťastným jedincem. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Mohli byste se tento týden začít věnovat umělecké aktivitě, která by vás nabila pozitivní energií a zanechala by vám úsměv na tváři. Navíc zjistíte, že vám váš nový koníček i jde a umíte s ním dobře pracovat. Tak vzhůru do hloubi vaší kreativní duše. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kolem vás to začíná vřít a rozjitřené emoce jdou do všech stran. Je nutno připomenout, že kvadratura s Měsícem říká, že vy v tom jste nevinně. Zcela náhodou se připletete do rodinné hádky a hned je oheň na střeše. Přitom jste to chtěli jen urovnat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou si připadáte jak nějaký šlechtic. Doma si vás doslova hýčkají, vaše láska vám nosí doslova modré z nebe a vy si užíváte společné chvilky. V práci toho máte momentálně také méně, takže si v klidu najdete čas jen na sebe a své záliby. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

První červnový týden vás pěkně štve váš protějšek. Máte tak akorát dost jeho chování, a hlavně jeho negativní a nevraživé nálady. Jste pozitivní člověk, ale jeho řeči a odsekávání vás doslova ubíjí. Takhle jste si společné soužití rozhodně nepředstavovali. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Je čas na důsledný detox od negativních vlivů. Jarní týdny se nenesly tento rok v pozitivním duchu, takže jste na nějakou očistu těla a mysli neměli moc náladu. Nyní však vše vypadá pozitivněji a co se týče zdraví, tak nikdy není pozdě s něčím začít. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jeden rodinný příslušník vás poslední dobou pěkně štve. Vůbec se nedokáže přizpůsobit svému okolí - stále jen myslí na sebe, své pohodlí a to se vám nelíbí. Jste tolerantní člověk, ale pokud se neustále musíte někomu přizpůsobovat, tak vás to nebaví. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY