#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete mít hodně příjemnou náladu. Vlastní ratolesti vám přinesou více radosti do života, za což jim budete opravdu vděční. Víte totiž, jaké teď mohou být vztahy v rodinách. Naplánujete si víkend, který s nimi společně strávíte. Díky tomu se dozvíte, jak výborně se jim daří v práci nebo ve studiu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Věříte své inteligenci a tak se nijak neomezujete. Uděláte správné rozhodnutí v oblasti financí, které se může týkat firmy i vaší domácnosti. Banky s vámi budou rády jednat a vy dokážete skvěle kalkulovat. Také dobře zjistíte, na kterého z vašich blízkých se můžete spolehnout. To vás nakonec překvapí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nemůžete se na to koukat, a proto se zastanete kolegy, který je druhými neprávem napadán za špatnou práci. Zůstane vám za to hodně vděčný, což se vám za nějakou dobu opravdu vyplatí. Zatím si budete užívat lepších vztahů na pracovišti a podpory od vašeho protějšku. Tomu se líbí, jak jste se zachovali.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Probouzí se ve vás výrazná míra optimismu, takže věříte, že žijete a budete žít s tím pravým nebo pravou. O tom se snažíte ubezpečit také svůj protějšek. Hlavně o víkendu, kdy máte dost času na soukromí a ve všech ohledech se projevíte. Partner s vámi bude spokojenější a začne důvěřovat vašim slibům.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Cítíte touhu po volnosti. Zvedá se vám nálada a toužíte po flirtování, které by vám umožnilo pořádně prožívat milostné chvilky. Na pracovišti tolik aktivní být nemusíte, to už se raději projevíte během sportování a vašeho volného času. Svého určitě dosáhnete v neděli, kdy si skvěle užijete celý den.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Potřebujete mít ve všem pořádek. Ať už děláte cokoliv, v hlavě vám vězí starost o čistotu bytu a kanceláře. Sledujete každý kout a kus nábytku, což souvisí s vaší nervozitou, hlavně uprostřed týdne. Před víkendem se uklidníte a toužíte se víc radovat ze života, což se pojí i s vašimi sklony k pohodě.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste docela zvyklí na pohodu. Takže vás přátelé překvapí výzvou k utužení vztahů, které se přerušily. Chcete jim vyjít vstříc, proto se spolu určitě sejdete a popovídáte si. Zalíbí se vám tak, že budete dobrou náladu přenášet i do práce a na protějšek. Znovu s někým budete sdílet svůj oblíbený koníček.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte touhu chovat se k blízkým lidem opravdu vlídně, proto najdete větší důvěru k partnerovi, ke kterému jste po nějaký čas měli docela daleko. Dokážete spolu strávit mnoho času a také si dlouho a zajímavě povídat. Díky tomu prožijete velice pěkný víkend plný porozumění, zájmu o rodinu a vaši domácnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Cítíte se skvěle, proto lidem s chutí rozdáváte vlastní optimismus. Hlavně kolegům v práci a svému protějšku, který to uprostřed týdne potřebuje. Jste jako velké dynamo, které je neposedné a má velkou touhu pomáhat. To vám přinese i značné zisky. Ty si však se vším všudy užijete až během neděle.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Myslíte na vlastní zdraví a víte, kde ho trochu zanedbáváte. Lépe tedy ošetřujete vlastní klouby a kůži, které vaši skoro lázeňskou péči potřebují. Díky tomu se chováte lépe i vůči vlastnímu partnerovi a máte touhu více sportovat. O víkendu jste odhodlaní nelenit, když se s chutí staráte o vaši domácnost.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden patříte mezi hodně atraktivní osoby. Takže okouzlíte náhodnou známost, ať už to proběhne v zaměstnání, nebo večer v klubu. Tím můžete rozvíjet vlastní milostný život, pokud vám předtím chyběl. Hlavně uprostřed týdne získáte pocit, že láska není pouze slovo a je možné ji projevit přímo.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste připravení na velké věci. Takže klidně pracujete až do úmoru, hlavně když to přináší slušný zisk. To vám posiluje sebevědomí i vlastní síly, které můžete věnovat partnerství. Pro to však přijde příležitost až během víkendu. Ten celkově proběhne jako velice rodinný, nebo přímo čistě milostný.


Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY