Ve hvězdách

Ať už patříte k jakémukoliv znamení, je jisté, že se během týdne na hvězdné obloze najde něco, co vás potěší. Ve středu se Venuše dostává do Panny, což kromě Panen nadchne i Býky a Kozorohy. Ve čtvrtek se Blíženci, Váhy a Vodnáři radují ze stacionárního a tedy hodně silného Jupitera. V pátek se dostává do Štíra Merkur i Saturn, což dá Rakům, Štírům a Rybám nové šance. Berani, Raci, Váhy a Kozorozi se zase radují z toho, že se Saturn ve stejném dni přesouvá do Štíra a oni budou mít po dvou letech klid. Berani, Lvi a Střelci přijdou na řadu v neděli, kdy Mars jde do Střelce a kdy je čeká přiliv nové energie.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Po prodlouženém víkendu, který vás nabil silami, fungujete naprosto skvěle. Navíc vás napadne výborný dárek pro kamaráda, který něco slaví. Jde o relativně levnou záležitost, která však prozrazuje, že dotyčného dobře znáte a máte ho moc rádi.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Hlavně v době od úterního hodně časného rána do čtvrtečního poledne, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete na okolním světě vybojovat maximum. Pokud se dozvíte, že něco nejde, není to pro vás signál, abyste se vzdali, ale začnete se naopak bít o to usilovněji.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jupiter, který se ve čtvrtek otáčí ve vašem znamení do zpětného chodu, vám nabízí šanci, kdy se můžete se ctí stáhnout z aktivity, která vám zatím za velkou námahu přinášela hodně spornou odměnu. Udělejte to a uvidíte, zda se situace vyvine tak, abyste se k ní mohli vrátit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Merkur, který se v pátek dostává do Štíra, vás vyloženě inspiruje. Konečně jste nabrali sebevědomí, takže nevidíte důvod, abyste se ve chvíli, kdy se vás něco dotkne, tvářili, jako že se nic neděje. Ozvěte se hned v pátek odpoledne a zajistěte si tak na celý víkend klid.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Je čas, abyste se konečně přestali ohlížet na to, co si myslí lidi kolem vás, a začali se orientovat na to, co dělá dobře vám. Jde sice docela možné, že dostanete nálepku sobce, kterého nic z toho, co se kolem něj děje, nezajímá, ale to vám může být celkem jedno.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Opozice mezi Venuší a Neptunem, která na vás působí ve čtvrtek, je na zvládnutí opravdu náročná. Počítejte s tím, že vás za srdce chytí člověk, jehož vám zdravý rozum vyloženě rozmlouvá, ale vy přesto jen stěží odoláváte jeho osobnímu kouzlu a nezvyklé přitažlivosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zvlášť zajímavě probíhá úterní podvečer, kdy jste pod pozitivním vlivem nastupujícího sextilu mezi Venuší a Saturnem. Počítejte nejen se žádostmi o ruku, ale i s rozhodnutím pro hypotéku a vůbec s aktivitami, které mají váš vztah nadlouho stabilizovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jako člověk, který věří jen tomu, co vidí na vlastní oči, to máte v tomto týdnu daleko jednodušší, než ostatní. Pokud začnou padat sliby, vyžádáte si je v písemné formě se všemi náležitostmi. Zdůvodníte to tím, že na jiné se spoléhat nechcete a nebudete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V sobotu a v neděli, kdy si teprve začínáte zvykat na vliv Saturna z vašeho sektoru tajemství, přemýšlíte zcela jinak, než obvykle. O svých silách pochybujete víc, než je zdrávo, a jenom uvažujte, zda zvládnete všechny nároky, které na vás život klade.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Všechno, co se v tomto týdnu přihodí, je vám vyloženě ku prospěchu. Ve chvíli, kdy se ve středu dostane Venuše do Panny, chytí váš vztah druhý dech, a vy zjistíte, že i když s vámi váš partner o lásce moc nemluví, přesto jste s ním měli opravdu velké štěstí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nepříjemné věci můžete sice odkládat, ale stejně se jim nakonec nevyhnete. Pokud si chcete zachovat duševní rovnováhu, využijte hned v pondělí Luny z Berana a podnikněte zásadní nevratitelné kroky. To, že jste udělali dobře, se potvrdí nejpozději ve čtvrtek.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V neděli, kdy se Mars dostává do Střelce, si naplánujte život, kdy všechno můžete, ale nic nemusíte. Ve vlastním zájmu se vyhýbejte všem ostrým předmětům. Pokud byste se ještě zvládli vyhýbat všem slovním přestřelkám, mohli byste nakonec týden hodnotit jako pozitivní.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY