Yoko je všestranná a schopná žena a velmi silná osobnost, která ovlivnila citlivou a rozpustilou duši Johnovi. Byl John ve svém manželství šťastný? Podívejme se do minulosti prostřednictvím hvězd…

John Lennon Yoko Ono

Slunce - Váhy
Měsíc - Vodnář
Merkur - Štír
Venuše - Panna
Mars - Váhy
Jupiter - Býk
Saturn - Býk
Uran - Býk
Neptun - Panna
Pluto - Lev

Slunce - Vodnář
Měsíc - Střelec
Merkur – Ryby
Venuše - Vodnář
Mars - Panna
Jupiter - Panna
Saturn - Vodnář
Uran - Beran
Neptun - Panna
Pluto - Rak

Slunce ve Vahách (John) - trigon – Venuše ve Vodnáři (Yoko)
Jejich partnerství bylo plné radosti, zábavy a štěstí. Nemuselo k tomu být použito žádných omamných látek té doby, ale také určitě nejsou vyloučené. Měli k sobě blízko, rozuměli si a měli stejné zájmy. Hlavní zálibou byla hudba.

Merkur ve Štíru (John) - trigon - Merkur v Rybách (Yoko)
Dokázali se spolu na všem domluvit, jejich problémy měly vždy řešení, byli šťastni jeden za druhého. Jejich komunikace nikde nezadrhávala, byli si navzájem velkou inspirací. Kreativita a tvořivost byla u obou velmi velká.

Merkur ve Štíru (John) - kvadratura - Saturn ve Vodnáři (Yoko)
Yoko rázně kritizovala práci Johna, což byl záměr, aby jeho práci zkvalitnila, ovšem tato snaha se určitě nelíbila ostatním členům kapely „Beatles“. Z tohoto vznikly hádky mezi Johnem a ostatními hudebníky. Dalo by se říci, že Yoko byla jedním z článků, proč se tato skupina později rozpadla.

Merkur ve Štíru (John) - sextil - Neptun v Panně (Yoko)
Duševní spojení tohoto páru bylo obrovské, měli pocit, že k sobě patří, a osud je dal dohromady. Instinktivně vnímali, že v jejich protějšku je jejich druhé já, cítili společnou energii, kterou zbožňovali.

Jupiter v Býku (John) - kvadratura – Venuše ve Vodnáři (Yoko)
V tomto aspektu se jedná o peníze a se zacházením s nimi. John uměl peníze vydělat a také si je užít, Yoko věděla, jak je vydělat i ušetřit. Yoko byla na mušce hledáčku ostatních fanynek Johna, ale věděla, že pro Johna je nejcennější ona.

Jupiter v Býku (John) - trigon - Mars v Panně (Yoko)
Jejich osobnosti se navzájem podporovaly, rozvíjely se a rozuměly si. Dokázaly se shodnout na většině názorů, které se týkaly otázek světového společenství.

Saturn v Býku (John) - kvadratura – Venuše ve Vodnáři (Yoko)
Yoko se snažila v některých případech mít Johna jen pro sebe, což se mu někdy líbilo a někdy s tím měl problém, ale protože v tomto vztahu byla opravdu láska, dokázali na to najít kompromis.

Saturn v Býku (John) - trigon – Mars v Panně (Yoko)
Odpovědná Yoko a energeticky nadšený John. Výsledkem bylo jejich rozumně hravé manželství. Inspirace byla na denním pořádku, stále měli nové nápady, které chtěli uskutečňovat.

Pluto ve Lvu (John) - trigon – Měsíc ve Střelci (Yoko)
Byla tu obrovská přitažlivost, nevšední aktivity, dostatek sil do jejich práce, v soukromí hodně porozumění a nekonečné plány, kterých měli společně mnoho.

John Lennon a Yoko Ono

Yoko Ono byla životní partnerkou Johna Lennona. Tento vztah byl o velkém porozumění, kterému v té době mnoho lidí asi nerozumělo, Yoko byla o sedm let starší a John byl členem skupiny „The Beatles“, která měla mnoho mladých a krásných fanynek, ale on si vybral Yoko. V partnerském horoskopu mají mnoho pozitivních aspektů, opravdu si rozuměli a nepotřebovali už nikoho jiného. Tento vztah byl oduševnělý a měl svou sílu. John Lennon byl bohužel zabit v roce 1980 a jejich vztah tím byl ukončen. Hodnotím je na 88 %.

Zdroj: Youtube