BERAN

Přetékáte elánem a nápady. V návalu inspirace nebudete rozlišovat mezi dnem pracovním a volným. Vaše nápady budou vřele přijaty. Mnozí vyřeší i vlekoucí problémy s bydlením. Chcete-li rozšířit rodinu, směle do toho!

BÝK

Zářijové dny jsou jako stvořené pro aktivitu, přímost a ušlechtilé závazky. Neztrácíte svěžest a sílu. Mnozí z vás zabrousí do oblasti, která vás již delší dobu přitahovala. Na obzoru jsou zásnuby, svatba, křtiny či povýšení.

BLÍŽENCI

Září vám přinese spoustu nečekaných událostí. Dostanete příležitost, abyste ukázali, co ve vás vězí, jaké máte schopnosti. Intriky, pomluvy a lidská závist udělá své a nebude lehké se s tím srovnat. Buďte nad věcí. Držte se!

RAK

Plodný měsíc je před vámi, a to doslova. Chcete-li podnikat, založit rodinu, počít dítko, nic vám nestojí v cestě. Máte-li zlomené srdce, rychle se zacelí novou láskou. Nešťourejte se v minulosti a najděte si čas na duševní objetí.

LEV

Září podporuje realizaci podnikatelských záměrů. Přijdete na to, jak proměnit své šance. Na profesním poli vám pomůže přítel, předá vám užitečné kontakty. Proniknete hlouběji do problematiky, která vás zajímá.

PANNA

Nov v Panně (5. 9.) je optimální dobou ke zbavení teoretických představ a věnování se skutečnému dění. Merkur nejednoho zrozence v Panně donutí studovat či navštěvovat jazykové kurzy. V lásce budete proplouvat středem.

VÁHY

V září jste vitální, družní, nemáte zábrany cokoli podnikat. Ze spolehlivých zdrojů se dozvíte něco důležitého. Počítejte s mírně rušivými vibracemi. Nelze vyloučit, že budete překračovat různá omezení. Udržujte si nadhled!

ŠTÍR

Nemáte důvod si naříkat, hvězdné harmonické aspekty to nejobtížnější zvládnou za vás. V souvislosti s prací a financemi vás čeká dobré období. Máte-li novou lásku, nesnažte se nic uspěchat. Držte se! Zhluboka dýchejte!

STŘELEC

Veškeré výdaje energie, citů a financí se promění v dobře uložené investice. Práce a obchody jdou dobře. Jen ta tělesná váha ne a ne jít dolů! Bystrá mysl ví, co má udělat, ale žaludek to nechápe. Myslete na to, co jíte!

KOZOROH

Budete mít energii i chuť měnit zavedené pracovní postupy, což pro vaše znamení není typické. Vše si dobře promyslete, abyste nešlápli vedle. Rozhodnete-li se pro studium či jazykové kurzy - jste na správné adrese.

VODNÁŘ

Nenechte se tlačit časem ani požadavky okolí k zvyšování výkonnosti a tempa. Mohlo by se stát, že opomenete detaily a okolnosti, které jsou pro vás důležité. Kdo nechce být sám, má naději poznat spřízněnou duši.

RYBY

Nic netrvá věčně, vše podléhá vývoji a nevyhnutelným změnám. Pravděpodobně si to uvědomíte zejména v souvislosti s vašimi stávajícími vazbami a vztahy. Bude-li se držet správné cesty, ledacos se ve vašem životě vylepší.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na září a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.