BERAN

Překvapí vás emoce. Nepokoušejte osud, držte své vášně na uzdě. Buďte opatrní na kritiku, smlouvy, finance. Ztráta sebekontroly by měla nepěkné následky. Starejte se o své zdraví dřív, než se začne ozývat.

BÝK

Starosti vám může přidělat partner, šéf či kolegové. Zdá se, že se proti vám spikli a nejeví ochotu ke spolupráci. Obrňte se trpělivostí, nedejte průchod hněvu - zamyslete se. V zájmu pravdy přijdete na to - proč se tak děje.

BLÍŽENCI

Hvězdy přejí změnám všeho druhu. Jedni si práci užívají, druzí se o ni strachují. Z planetární konstelace je zřejmé, že byste se měli zaměřit na zlepšení čehokoliv, ať už se jedná o práci, domácnost, nebo o vztahy.

RAK

Raci, pozor! Vaše důvěřivá povaha by vás v tomto období mohla dostat do nepříjemností. Spoléhejte na své blízké, ale na všechny ostatní se dívejte ostřížím zrakem. Zaměřte se na svou práci a dokončete resty z minulosti.

LEV

Měsíc únor se jeví jako problémový. Čeká vás zatěžkávací zkouška a důležitá rozhodnutí. Úplněk ve Lvu (25. 2.) snižuje soustředění při jednání a na cestách. Různé spekulace v důsledku špatného posouzení se nemusí vyplatit.

PANNA

Není vyloučeno, že budete muset pozměnit své plány kvůli nečekaným okolnostem, které nemůžete ovlivnit. Ale to by vás v žádném případě nemělo vykolejit. Díky tomu totiž potkáte velmi zajímavou bytost.

VÁHY

Atmosféra houstne, kamkoli vkročíte, dávejte si pozor na každé slovo, které pronesete. Vzdorovité jednání a spory nikam nevedou. Rok Hada vyžaduje hodně taktu a diplomacie. Jedině tak se posunete dál a dozajista uspějete.

ŠTÍR

Planetární konstelace je vám ve všech směrech pozitivně nakloněna. Bude záležet pouze na vás, jak využijete šancí, které dostanete. V práci budete klást důraz na finance, ve vztazích na spolehlivost. Myslete i na své zdraví.

STŘELEC

Emoce s vámi dokážou zamávat. Nejhůře trpí ti, kteří ztratili milovaného partnera. Jak vám to mohl(a) udělat? Prostě, stalo se. Láska má zvláštní podoby. Je na čase jít dál. Pozor na alkohol, na zimní sporty, pády a úrazy!

KOZOROH

Mějte na paměti, že všechny zkoušky, které se vám stavějí do cesty, zcela jistě nepostrádají nějaký konkrétní smysl. Pominou, pokud si z prodělaných situací vezmete náležité ponaučení. Je třeba být více vnímavější.

VODNÁŘ

Vzrušivý a neklidný únor je nabitý různými událostmi. Od 10. 2. Nov. ve Vodnáři přímo magneticky přitahujete dobré šance a nové známosti, a to jak v pracovní sféře, tak i v soukromí. Nejeden Vodnář nalezne spojence.

RYBY

Mladší a střední ročníky mohou překvapit smyslové prožitky, o kterých ani nebudou vědět, odkud se berou. Jste-li zadaní, ať máte jakékoli touhy, nechte si je zajít, myslete na své blízké. Pozor, nastalo by prozrazení!

Přečtěte si také náš Velký horoskop na únor a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.