BERAN

Nepouštějte se do sporů a finančních transakcích. Konflikty mohou být příliš tvrdé. Máte-li před sebou hodně práce, zatněte zuby a pusťte se do ní. Vaše pozice by mohla být otřesena. Neponocujte a včas zalezte na kutě.

BÝK

Postupujte podle plánu. Zaměřujete se na výkony a úspěch. Jste vstřícní návrhům a připomínkám. Peníze by k vám mohly přicházet i z jiných toků než obvykle. Uspokojujete především sebe, svá přání, zapomínáte na druha.

BLÍŽENCI

Sužuje vás vnitřní neklid. Napjaté ovzduší cítíte na každém kroku. Někteří mají truchlivé období, druzí radši ignorují fakta. Mnozí změní práci, jiní bydliště, někteří partnera. Toužíte po duševním souznění. Hrajete vabank.

RAK

Události naberou rychlý spád, což ve vás může probudit řadu emocí.
Sympatie přerůstají v zamilovanost. Osud máte ve svých rukou a při trošce uvažování mnohé dosáhnete, ale ke sklizni nedojde. Je příliš brzy.

LEV

Vaše intuice bude fungovat jako radar a tak lehce odhalíte lež , kterou se vám někdo bude chtít podsouvat. Pozor si dejte na problematické vztahy a na cestách při řízení vozidla! Do práce se budete muset „obout.“

PANNA

Věnujete se lidem, kteří za to stojí. Pojímáte svět myšlenkově, rádi řešíte obtížné úkoly. Je možné, že vás osud postaví do nečekané situace, nebojte, všechno zvládnete. Nezmůžete-li nic slovy, zkuste to květinami. To zabere!

VÁHY

Můžete být svázáni postupem událostí. Objevují se rychle a nečekaně. Osvětlují něco skrytého, starý problém, příbuzenské vztahy, dědictví... Ať je to cokoliv, postavte se k tomu čelem a řešte to! Uleví se vám.

ŠTÍR

Rozlučte se s myšlenkou, že prožijete klidný měsíc. Určité věci nepoběží tak, jak mají. Pozor na Nov ve Štíru (3. 11.) nelze vyloučit, že uvidíte všechno černě. Může zaúřadovat deprese, hněv, lítost, pomstychtivost i žárlivost.

STŘELEC

Ocitnete se na životním rozcestí a budete si muset vybrat jednu ze dvou možností. Dopřejte si čas, nedejte se zmást náhlými city, rozlišujte plané sliby od pravých činů. - Překonali jste horší věci, zvládnete i tohle!

KOZOROH

Zjistíte, že domov je nejkouzelnější místo. Užíváte si komfortu. Napadají vás bombastické myšlenky, chybí jen sponzor. Uvědomujete si, že je třeba dořešit zásadní problémy a resty, které vás tíží. – Volte smířlivou taktiku.

VODNÁŘ

Můžete mít potíže se soustředěním. Zřejmě se budete potýkat s nějakými překážkami. Můžete cítit únavu, na vině může být i ochlazení citu. Zkuste se dívat na život z té lepší stránky. Máte daleko větší ambice než si myslíte.

RYBY

Prospěla by vám změna prostředí. Pokud nemůžete na pár dní utéct od povinností, více relaxujte, procházejte se a sportujte. V lásce si nechte „zadní vrátka“, budou se hodit. Pozor na přejídání, kalorické bomby!

Přečtěte si také náš Velký horoskop na listopad a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.