BERAN

Začátek roku nezačíná zrovna slibně. Zjišťujete, že peníze se rozplývají a mizí, setkáváte se s překážkami, které si vynucují další výdaje. Může se objevit nervozita, výčitky. Vše nové důkladně zkoumejte. Zachovejte klid!

BÝK

Začátek roku uvítáte v poněkud podroušené náladě. Jediné, co opravdu potřebujete, je klid a pohodová atmosféra. V dalších dnech se parádně rozeběhnete a pracovně zaberete. Podaří se vám vše, na co jen pomyslíte.

BLÍŽENCI

Do „Nového roku“ vstoupíte s mnoha předsevzetími a záleží jen na vás, jak si povedete. Bude to chtít víc než jen počáteční nadšení a dobrou vůli.
Pravděpodobně se dostaví nenálada, budete se víc mračit než usmívat.

RAK

Nový rok přivítáte vesele, někteří až příliš. Snažte se odpočívat. Energii, kterou získáte, budete brzy potřebovat. Pořiďte si seznam věcí, které je třeba udělat, a věnujte se jim podle pořadí. Vystříhejte se všech extrémů!

LEV

Začátek roku a nové profesní okolnosti ve vás probudí skrytou energii. Vypadá to, že se nespokojíte s tím, čeho se vám od života dostává. Mírněte svou ješitnost, nechtějte být středem pozornosti. Můžete dopadnout hůř.

PANNA

Začátek roku vás nastartuje k větší aktivitě, zajistí vám dostatek energie a tvůrčích podnětů. Realizujete se ve věcech, ke kterým máte schopnosti. Zdravá soutěživost vám sluší. V týmu můžete očekávat příznivý obrat.

VÁHY

Na začátku roku budete potřebovat mnoho duševní podpory, neboť věci se nemusí dařit, jak jste předpokládali. Novoroční předsevzetí vám zřejmě dlouho nevydrží. Nenálada z vás opadne při chutné krmi a veselé návštěvě.

ŠTÍR

Drobné radosti se budou střídat s menšími nezdary a budou zvyšovat váš sklon k tajnostem a prohlubovat vaši přirozenou emoční intenzitu. Potrápí vás náladovost a v takovém případě bude zapotřebí trochu přibrzdit.

STŘELEC

Během ledna si dávejte pozor, abyste nenesli větší náklad, než jaký jste schopni unést. Myslete na své zdraví, životosprávu, vitamíny a dostatek spánku. Ať se děje cokoli, buďte v každém směru ohleduplní a pozitivní.

KOZOROH

Na začátku roku se jedni vyhřívají v příjemné atmosféře domova, jiní vítají Nový rok s přáteli na horách. Další dny se vrhnete do práce a zapomenete na čas. Zřejmě se nevyhnete nějaké rozladěnosti, která visí ve vzduchu.

VODNÁŘ

Po bujaré silvestrovské noci zažijete krušné ráno. Lednové dny pro vás nejspíš začnou tak trochu rozpačitě. Na jisté věci máte zcela jiný náhled a při sebemenší nabídce se vrhnete na novou příležitost. Dveře máte otevřené.

RYBY

Vstup do „Nového roku“ je plný smíšených pocitů. Prochází přirozeným vývojem a je nabitý energií plné lidskosti, i když můžete mít sklon k úzkosti a brát věci vážně, co vám přinese. Nejlépe se budete cítit doma mezi svými.