BERAN

Měsíc lásky je přející. Světlo naděje svitne i v oblastech, kde jste měli do této doby pocit, že se vám nemůže dařit. Květen zamíchá vaším osudem. Budete mít ideální podmínky k tomu, abyste se vypořádali s minulostí.

BÝK

Květen přeje lásce, flirtu a skandálům všeho druhu. Úplněk v Býku (10. 5.) a Venuše obloudí vaše smysly - do lásky se vrháte přímo po hlavě. Pozor, ať neslíbíte víc, než můžete splnit! Klíčem pro dobré vztahy je vaše jistota.

BLÍŽENCI

Lásky čas vás příjemně naladí. Jste v dobré formě, vaše aktivita a píle vám dopomohou k finanční odměně. Planetární konstelace hovoří o narůstající vášni, snadno se poblázníte. Nelze opomíjet rozmařilost a pocity žárlivosti.

RAK

Čekají vás rozmanité zážitky. Není vyloučeno, že začnete měnit svůj zavedený život, možná vyrukujete s nápadem na založení vlastní firmy. Milé pocity se střídají s bystrými postřehy. Milostný život vypadá nadějně.

LEV

Nejednoho Lva motivuje láska. Zaběhnutý stereotyp vás nudí. V osobním životě můžete být postaveni před nějakou volbu.Nevylučují se spory, úřední jednání, soudy. Dobře si rozmyslete, zda to, o co bojujete, vám za to stojí.

PANNA

Budoucnost máte zcela ve vlastních rukou. Události se vyvíjí tak překotně, že se dají jen obtížně správně posoudit. Každopádně nudit se nebudete. Pozor si dejte na choulostivý žaludek, vyhýbejte se pochybným stánkům.

VÁHY

Mnohé Váhy pohltí kariéra, pracovní výkonnost, finance a investice. Většině se daří, jiní se přesvědčí, jak je štěstí vrtkavé. Podobné je to i v milostné oblasti. Venuše - planeta lásky jedněm přeje, druhé ani nezahřeje.

ŠTÍR

Májová, elektrizující atmosféra vás dostane, pozvedne váš sexuální život a také pozitivně ovlivní vaši kreativitu. Sílu čerpáte z přicházejících událostí, které všechno posunují na nový, vyšší stupeň. Čekají vás vzrušující noci.

STŘELEC

Květen přináší inspiraci, romantiku a milá setkání. Máte radost ze života a dokážete přenášet na druhé svůj optimismus. Štěstíčko vám přeje, až na pár výjimek, kteří nejednají uvážlivě. - Neseďte doma, vyrazte do ulic!

KOZOROH

V tomto období zaznamenáte výrazný obrat k lepšímu. Chcete-li postavit dům, založit či rozšířit rodinu, nastal správný čas. Ti, kdož nemají práci, brzy ji naleznou. Projevujte častěji své city a snažte se pochopit druhé.

VODNÁŘ

Láska vám bude trochu zastírat smysly. Partnerský život by mohl nabrat jiné obrátky, než předpokládáte. V pracovní sféře uplatníte své schopnosti a kreativitu. Finance máte pod kontrolou, méně už zdraví. Pozor na stres!

RYBY

V květnu se nebojte nových výzev. Vaše duševní a tvůrčí schopnosti jsou na vzestupu. Je čas jednat. Máte velkou šanci na postup. Nevíte-li si rady, k inspiraci a orientaci vám poslouží internet.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na květen a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.