BERAN

Směle realizujete své plány Nov. v Beranu (10. 4.) Maličkosti musí jít stranou, potřebujete prostor pro důležitější věci. Mars vše uvádí do pohybu, je sebejistý, pokrokový, průrazný a příznivě působí na finance. Věřte své vitalitě!

BÝK

Pociťujete blahodárné účinky jara, cítíte se psychicky i fyzicky dobře. Máte šanci stihnout tolik věcí, že se sami budete divit. Pokud soukromě podnikáte, vaše píle a nápady zachrání téměř prohranou situaci. Pozor na přejídání!

BLÍŽENCI

Velikonoční svátky jara si pěkně užijete. Planeta Mars posílí vaši energii, Merkur vaše vědomí, Jupiter vám dodá optimismus, Venuše lásku, Uran a Pluto se postará o zábavu a Saturn s Neptunem pohlídá váš spánek.

RAK

Náročný měsíc a jistá ožehavá záležitost je před vámi. Zmocní se vás nervozita a dostaví se i migréna. Nedorozumění se šéfem či příbuznými si neberte příliš k srdci. Brzy nastane příznivé období a problémy se vyřeší.

LEV

Duben je velmi hektický, naplněný nejrůznějšími aktivitami. Projeví se jak v pracovní sféře, tak v lásce a nemuselo by to pro vás špatně dopadnout, udržíte-li si pracovní tempo, dobrou náladu, pověstný šarm a nadhled

PANNA

Tam, kde byly po řadu měsíců, ba někdy i let vleklé a nepřetržité rozpory, zavládne moudrý kompromis. Hvězdy slibují podporu okolí. O dobrou náladu se postarají vaši nejbližší. V rodině je na obzoru svatba či křtiny

VÁHY

Planeta Mars posílí vaši energii i odvahu. Ani v nejmenším neočekávejte, že by se všechno vyřešilo bez vašeho přičinění. Zdánlivě nepříjemný problém se změní v událost, která vám bude přínosem. Pozor na Úplněk (25. 4.)!

ŠTÍR

Život vám dá pocítit, že si nemůžete všechno dovolit. I když jste přesvědčeni o tom, že můžete skály lámat, zřejmě přijde období, kdy se nebudete cítit zcela ve své kůži. Chce to vyváženou životosprávu, víc vitamínů a pohybu.

STŘELEC

Jaro vás dokáže pěkně nastartovat. Můžete dělat mnoho věcí souběžně, takže ve vašem životě se zabydlí obrovský chaos. Díky napjatým konstelacím nejeden Střelec bude mít nástup do světa lásky dost divoký.

KOZOROH

Ať se bude dít cokoliv, osud nad vámi drží ochrannou ruku. Pokud se v rámci vašich činností rozhodnete pro úměrné riziko, máte naději, že risk se vyplatí. Zprávy, které k vám budou přicházet, budou vesměs potěšitelné

VODNÁŘ

Ovládne vás pocit, že je všechno možné. Máte-li chuť podnikat, do toho! Vaše snaha a bystrý duch se výrazně prosadí. Postavení Marsu vytváří prostor pro rozhodnost a nápaditost. S důvěrou to však příliš nepřehánějte.

RYBY

Duben je chaotický měsíc, nedoporučují se žádné změny. Raději setrvejte na svých jistotách. Mohli byste mít totiž těžkosti při jejich plnění. Pokuste se stabilizovat dobrou náladu, uplatněte tvůrčí potenciál. Sdružujte se.

Přečtěte si také náš Velký horoskop na duben a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.