BERAN

Bez obav se můžete vydat na cestu, ať už služební, nebo soukromou. Jste v dobré formě, rozum a cit je ve vzácné shodě. Zcela se můžete uvolnit, aniž ohrozíte své postavení. Živě diskutujete, sportujete, o všechno se zajímáte.

BÝK

Láká vás erotika i exotika. Máte potřebu bavit se a cestovat. Důležité věci odsouváte na později a vlastní vinou můžete upadat do problémů. Kontrola je nutná. Užívejte si léta, ale nic nepodceňujte. Neztraťte kontakt s realitou!

BLÍŽENCI

Mnohým se splní představy o ideální dovolené Jedni si budou užívat moře, druhým postačí chata u lesa či u vody, jiní vyrazí do světa. Jen pár Blíženců v potu tváře bude dobývat chléb svůj a čas na dovolenou stále odsouvají.

RAK

Tento měsíc budete vítat s velkým očekáváním. Najde se spousta důvodů k radosti a příležitostí k tomu, aby se vyplnilo vaše tajné přání. Oslavenci budou nejen obdarováni, ale mnozí získají i sponzora pro své záměry.

LEV

V červenci kroťte své nadšení a ke svému okolí buďte vnímavější. Dřív než něco vyslovíte nebo uděláte, nedříve přemýšlejte. Nechtějte všechno hned! Relaxujte při sportovních aktivitách nebo při veselém posezení s přáteli.

PANNA

Štve vás vlastní pohled do zrcadla. Vyčerpanost a únava vám kouká z očí a bledé tváře. Je na čase jet na dovolenou, nejspíš by vám prospěl pobyt v lázních. Vydáte-li se za lákavou exotikou, nepodceňujte prevenci očkování.

VÁHY

V červenci budete mít na výběr tolik kulturních a společenských událostí, že nebudete vědět, kde začít. Střední a starší generace má nadějné vyhlídky na lásku, zatímco mladší ročníky touží po poznání a vydají se do světa.

ŠTÍR

Plánujete letní prázdniny s rodinou nebo s někým, s kým si milostně porozumíte. Trochu ještě pouvažujte, jestli cíl, který jste si vytkli, stojí za to, abyste do něj neinvestovali tolik námahy a sil. Důkladně všechno prověřte.

STŘELEC

Povznesete se nad přízemní starosti a oddáte se příjemným zážitkům. S velkou pravděpodobností budete navazovat kontakty. Některé můžou být osudné, jiné povrchní. Každopádně se pobavíte. Pozor si dejte na nehody!

KOZOROH

Prázdninový měsíc přeje cestování, výletům i sportovním aktivitám. V otázkách lásky je na místě opatrnost, zejména při Úplňku v Kozorohu (22. 7.) mohou vás potkat náhlá vášnivá vzplanutí a větší finanční výdaje.

VODNÁŘ

Vyhýbejte se povrchnosti a nevázanosti a ujasněte si svá stanoviska. Snažte se, aby vaše láska měla hlavu a patu. Budete-li muset měnit program, nerozčilujte se. Soustřeďte se na příjemnější záležitosti, sport a cestování.

RYBY

Letní dny přímo lákají k vodě. Uvelebte se na lehátku a nechte se hýčkat slunečními paprsky. Dobrodružství, letní románky se přímo nabízí. Je na vás, zda odoláte či podlehnete. Hlavně nedělejte žádná závazná rozhodnutí!

Přečtěte si také náš Velký horoskop na červenec a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.