BERAN

Nic nedostanete zadarmo, vše si musíte zasloužit, hrozí i nepochopení. Je možné, že se se svým okolím budete spíš míjet než setkávat. Stabilizujte si psychiku pozitivním myšlením, sázejte na vyvážené vztahy, na rodinu.

BÝK

Nezaměstnané čeká nabídka, která může, ale nemusí pro vás být příznivá. Je však třeba pracovně přitvrdit. Jste-li nezadaní, neberte za vděk každým, kdo vám přijde do cesty. Buďte trpěliví. Změňte si jídelníček a sportujte!

BLÍŽENCI

Čeká vás měsíc, který byste chtěli prožívat stále znovu. Díky příjemnému vystupování a daru výřečnosti budete mít úspěchy ve studiu, v obchodních i milostných záležitostech. Nov v Blížencích (8. 6.) ovlivní i odstraní napětí.

RAK

V červnu je třeba udržovat rovnováhu mezi sebou a svými blízkými. Pozor na citová vzplanutí, prudké vášně, vlastní zbrklost a neuvážené reakce. Zvažujte, kam vkládáte svoji důvěru, a kritiku berte konstruktivně.

LEV

Roztěkaný Merkur vám nedá ani trochu vydechnout. Ohlídejte si daňová přiznání, pracovní schůzky a kvalitu informací, ať svou roztržitostí nezpůsobíte nějaké zmatky. Myslete na to, co děláte. Netvařte se nezúčastněně!

PANNA

Neusněte na vavřínech. Všechno si musíte zasloužit. Zdá se, že vám na pracovišti někdo „dýchá“ na záda. Nemusíte z toho být nervózní, jen buďte ve střehu. Jestliže uvažujete o větší investici, poraďte se s odborníkem.

VÁHY

Vcelku rychle se dokážete vžít do každé situace. Před vámi se rýsují skvělé šance, jen to chce sebrat odvahu a prezentovat své schopnosti. Nevylučuje se studium, rozšíření kvalifikace, různé kurzy, konkurzy a prac. změny.

ŠTÍR

V tomto období mnozí pocítí úlevu. Hvězdy vám přejí po všech stránkách, proto byste toho měli náležitě využít. Daří se seznamování, komunikaci i tvůrčím projektům, podaří se vám prosadit svůj názor i vaše plány.

STŘELEC

Nálada nic moc. Jste jako magnet na spory. Rozčiluje vás kdeco. Věnujte se něčemu, co vás povznáší na duchu. V horším případě se strefujte do boxovacího pytle, to zabere. Koncem měsíce uvidíte věci v novém světle.

KOZOROH

Nelekejte se překážek, které se před vámi z čista jasna objeví. Jejich překonáním budete blíže k tomu, čeho se snažíte již delší dobu dosáhnout. Nezapomínejte na své přátelé a nezbytný humor, posílí vaše konání.

VODNÁŘ

Ve vaší mysli může vzniknout určitý zmatek. Něco chcete, ale nejste si jistí, jestli je vaše volba správná? Nezjistíte to, dokud to nezkusíte. Prokažte odvahu, nebojte se rizika. Snaha výrazně se prosadit nebude vůbec marná.

RYBY

Nastává období změn, které budete muset zvládnout. Pozor na nervozitu, úzkost, neklid! Snažte se získat potřebný náhled, nedorozumění je nasnadě. Jste-li zadaní, vyvarujte se nevěry, prasklo by to na vás. Nic nepřehánějte!

Přečtěte si také náš Velký horoskop na červen a dozvíte se, co vás čeká na poli lásky, práce a zdraví.