Přelétaví Blíženci, již v jiných rozborech, nebyli moc vzorní partneři a ve spojení se Štíří dívkou Šárkou, která se bude snažit udržet svého muže nejrůznějšími způsoby, můžeme očekávat problémy. Podaří se Šárce omámit Dana až k rodinnému životu? Zkusme ji v tom optimisticky podpořit a podívat se do hvězd. Protiklady se přitahují, ale na jak dlouho?

Daniel Hůlka (1. 6. 1968) Šárka Vaňková (30.10. 1987)

Slunce - Blíženci
Měsíc - Lev
Merkur - Rak
Venuše - Blíženci
Mars - Blíženci
Jupiter - Lev
Saturn - Beran
Uran - Panna
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce - Štír
Měsíc - Vodnář
Merkur - Štír
Venuše - Štír
Mars - Váhy
Jupiter - Beran
Saturn - Střelec
Uran - Střelec
Neptun - Kozoroh
Pluto - Štír

Měsíc ve Lvu (Daniel) – kvadratur – Slunce ve Štíru (Šárka)

V tomto vztahu je hodně citlivosti, bohužel někdy až přecitlivělosti. Střety mezi Danem a Šárkou nejsou o důležitých věcech, spíše jde o malichernosti, ve kterých si libuje více Šárka se svým slunečním znamením Štíra. Oba by si měli uvědomit, že jejich myšlení je jiné a mnoho věcí si tedy mohou vykládat různými způsoby. Doporučení: naučit se neurážet při každém nedorozumění, předem definovat závažný problém, který je potřeba řešit a schopnost odložit řešení některých věcí na lepší společné myšlenkové rozpoložení. Nesmí to však trvat déle, jak dva dny.

Mars v Blížencích (Daniel) – trigon – Měsíc ve Vodnáři (Šárka)

Je tu hodně energie, kterou spolu dokážou využívat na maximum. Oba jsou ve své přítomnosti výkonnější a při jejich silné přitažlivosti vzplanou neodolatelnou vášní. Jsou rozdílní, ale rozdílnost je v některých případech pozitivní :-).

Merkur v Raku (Daniel) – trigon – Merkur ve Štíru (Šárka)

V komunikaci jim to funguje, jejich mluvnické hrátky se jim daří dobře kombinovat, nemají v tomto směru nejmenší problém. Při dlouhodobějším vztahu je velká pravděpodobnost, že si budou rozumět jen určitými gesty beze slov, v nynější době ještě komunikují slovy.

Uran v Panně (Daniel) – sextil – Venuše ve Štíru (Šárka)

Jejich první setkání či lépe řečeno, jejich první rande bylo neobvyklé a plné překvapení. Dalšími překvapeními si neustále obohacují svůj vztah. Pro sebe jsou si dobrou inspirací. Jejich společný život je neustálé vzrušení, kdy ani jeden neví, jaký bude další vývoj vzájemného soužití.

Neptun ve Štíru (Daniel) – konjunkce – Venuše ve Štíru (Šárka)

Je tu duševní spojení, které se ovšem musí hýčkat, pro své okolí působí nekonvenčním stylem. Šárka by neměla nasazovat růžové brýle a raději se na vše dívat rozumem. V názorech se nemusejí vždy shodnout, oba mají svou vlastní hlavu a svůj vlastní rozum. Do toho vztahu může vstoupit při problémech i nějaká závislost. Doporučení: vše se dá vyřešit i bez „drog“.

Slunce v Blížencích (Daniel) – trigon – Mars ve Vahách (Šárka)

Vášnivé milování a sexuální přitažlivost jsou hlavní náplní tohoto vztahu. Pod horoucí vášní by se jim mělo dařit vyřešit většinu jejich problémů. Pokud si určí některé společné vyšší cíle, tak si v nich mohou vzájemně pomáhat, tato vášeň ovšem nesmí vyhasnout.

Mars ve Vahách (Daniel) – trigon – Mars v Blížencích (Šárka)

V některých věcech jsou si podobní a v jiných se vzájemně inspirují. Rádi se podporují ve svých snech. Rozdělení moci ve vztahu zde není potřeba, jejich vztah je přátelský, nepotřebuje rozdělení dominance ve vztahu, i když Dracula by dominantní mohl být :-).

Saturn v Beranu (Daniel) – konjunkce – Jupiter v Beranu (Šárka)

Šárka je pro Dana inspirací pro jeho další život, Dan zas dává Šárce své životní zkušenosti. V tomto aspektu jde také o finance. Dan si umí užívat peněz, ale i když se to moc na veřejnosti nezdá, o penězích přemýšlí s rozumem a nemá rád utrácení za každou cenu, měl by si dát pozor, aby neměla Šárka pocit, že na ni šetří, pak by mu to mohla vyčítat.

Mars ve Vahách (Daniel) – opozice – Saturn ve Střelci (Šárka)

Tento aspekt je do vztahu složitý, vznikají rozpory a nedorozumění. Snaha o omezení volnosti může vést k hádkám, a pokud nedokážou svou impulzivní energii a touhu po volnosti sladit, je to začátek konce. Starosti, které z tohoto vznikají, jsou zbytečné, Šárka i Dan tomu mohou předcházet.

Pluto v Panně (Daniel) – kvadratura - Saturn ve Střelci (Šárka)

Pokud jde o rozdělení některých domácích povinností, tak tu může být snaha někoho změnit. Zde by si měli rozdělit odpovědnosti a určit některá omezení v období, kdy partneři žijí ve společné domácnosti.

Saturn v Beranu (Daniel) – trigon – Uran ve Střelci (Šárka)

Dan i Šárka mají mnoho nápadů, které jsou schopni spolu uskutečnit. V některých případech si zařizují věci společně a v některých samostatně.

Měsíc ve Lvu (Daniel) – kvadratura – Pluto ve Štíru (Šárka)

Ve vztahu je potřeba mnoho tolerance, porozumění a trpělivosti. Na nějakou dobu to lze vyřešit změnou chování, ale na delší dobu je tento aspekt komplikovaný. Nejlépe by bylo tento vztah žít odloučeně a scházet se na víkendy. Uvidíme, jak jim to spolu vydrží :-).

Shrnutí

Daniel Hůlka je ve vzdušném znamení Blíženců a potřebuje svoji volnost, přesto má rád ženy a nechce být sám. Šárka Vaňková je mladá dívka ve znamení Štíra, touží po vážném vztahu, který ji bude citově naplňovat. Tento vztah má komplikované aspekty, které značí vícero nedorozumění. Je tu sexuální přitažlivost, ale každý z nich očekává od vztahu něco jiného. Tento vztah může fungovat, když si po pravdě oba přiznají, co od vztahu očekávají, jak chtějí pokračovat dál, co si představují pod pojmem volnost a naučí se trpělivosti, toleranci a laskavosti.
Tento vztah hodnotím na 65 %.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)