Martin vyhrál svým úžasným hlasem. Bude jeho hvězdná kariéra stále pokračovat? A co Miro, bude svou zpěváckou show, kde dokáže pobavit mnoho svých fanynek rozvíjet do extrémních provedení? Jejich ohnivé zapálení pro budoucnost půjdeme prověřit do jejich hvězd. A nejen to, koukneme se i na to, jestli jejich fanynky budou mít šanci je někdy v budoucnu "ulovit".

Martin Chodúr (24.11.1989) Miro Šmajda (27.11.1988)

Slunce - Střelec
Měsíc - Váhy
Merkur - Střelec
Venuše - Kozoroh
Mars - Štír
Jupiter - Rak
Saturn - Kozoroh
Uran - Kozoroh
Neptun - Kozoroh
Pluto - Štír

Slunce - Střelec
Měsíc - Rak
Merkur - Střelec
Venuše - Štír
Mars - Beran
Jupiter - Blíženci
Saturn - Kozoroh
Uran - Střelec
Neptun - Kozoroh
Pluto – Štír

Slunce ve Střelci (Martin, Miro)

Oba jsou narozeni ve znamení, které ukazuje na extrovertní a společenskou povahu, mají rádi úspěch a nedělá jim potíže se slávě podvolit. Je to znamení, které má mnoho energie, dokáže zvládnout i větší nápor na jejich osobu. Měli by si dát pozor na ukvapená rozhodnutí a neměli by se bránit radám starších a zkušenějších. Ale přes všechny rady by se měli také naučit rozhodovat podle svého a dokázat říci ne. Slovo „NE“ z nich udělá větší a žádanější hvězdy.Neměli by také zapomenout, že fanoušci jsou jejich obživa, a proto by jim měli zůstat vděčni.

Slunce ve Střelci – konjunkce – Merkur ve Střelci (Martin, Miro)

Tento aspekt přináší umělecké nadání, příliv inspirace, dobrou schopnost komunikace, v tomto případě komunikace prostřednictvím zpěvu či třeba taneční choreografie.

Měsíc ve Vahách – kvadratura - Venuše v Kozorohu (Martin)

V tomto případě se můžeme těšit na fanynky, které Martinovi zavaří v jeho vztahu. Má zde sklony ke krátkým románkům, které sice Martin bude brát povrchně, ale skandály z toho mohou vzrůst vysoko. Do budoucna tu má velké osobní výkyvy v citové oblasti. Doporučení: Martine, užívej života, ale vše s rozumem.

Venuše v Kozorohu – konjunkce – Saturn v Kozorohu (Martin)

I tento aspekt ukazuje na zajímavé milostné románky, které ovšem neproniknou do srdce Martina. Nynější partnerka bude muset být velmi tolerantní nebo se může s Martinem rozloučit. Je tu možnost náklonnosti nějaké rozumné „starší“ ženy.

Slunce ve Střelci – trigon – Mars v Beranu (Miro)

Tento energický Mars, který je v nejlepší pozici pro tohoto zrozence, ho bude popohánět k neustálé činnosti a osobnímu pokroku. Dává to Mirovi velmi silné vášně a bojovnost. Moc dobře si uvědomuje, co je dobré udělat pro daný cíl. Doporučení: Poslouchej svou intuici, Miro, má Tě ráda.

Slunce ve Střelci – opozice – Jupiter v Blížencích (Miro)

Je tu vidět záliba v utrácení, Miro je požitkář, ovšem na to by si měl dát pozor, jeho pocit samolibosti a věčné slávy by ho mohl stát dobré pracovní možnosti. Pozitivní věcí zde je schopnost rychlého rozhodování.

Venuše v kozorohu – sextil – Pluto ve Štíru (Martin)

Je zajímavé, že se u Martina hodně opakuje silné zaměření na lásku a erotiku. Martin má své charisma, které mu bude pomáhat v dosažení jeho snů, jak milostných tak pracovních. Martina zaujme vždy něco originálního, co má své osobní kouzlo.

Mars ve Štíru – trigon – Jupiter v Raku (Martin)

Tento aspekt Štěstěny bude Martina provázet v jeho činech, vše do čeho se pustí, kde ukáže své nadšení, svou aktivitu, svou odvahu a kde ukáže svou nekonečnou energii, tam bude vše završeno úspěchem. Martin, jestli bude chtít, bude zpěvákem na dlouhou dobu.

Mars ve Štíru – sextil – Saturn v Kozorohu (Martin)

Tento aspekt popisuje Martina jako člověka s pevným charakterem, což se ve společnosti cení. Je tu i fyzická odolnost a spolehlivost. Vše, co je pro jeho kariéru dobré, to má.

Mars v Beranu – kvadratura – Saturn v Kozorohu (Miro)

Miro má velkou snahu vše kontrolovat, vše si promýšlí. Je to povaha, která přepíná své síly, aby ukázala, že je v něčem lepší. U Mira si nemůžete být jisti, že co řekne, tak to tak myslí, můžeme si být jisti, že ví, co říká a proč to říká.

Mars v Beranu – kvadratura – Neptun v Kozorohu (Miro)

Je tu sklon k nadpřirozenu, někdy také sklon k omamným látkám, které by mu ukázaly další cesty života. Je tu také bohatá sexuální fantazie a také určitá vznětlivost. Miro, nám ještě ukáže své bohaté myšlenky a nápady, nechme se překvapit, co bulvár přinese. Doporučení: Nepropadej ničemu, všeho s mírou, Miro.

Jupiter v Raku – opozice – Uran v Kozorohu (Martin)

Martin může mít některé problémy s impulzivitou (ostatně, který Střelec nemá), mohou se ukázat některé záležitosti nedořešené s úřady, vše by měl co nejdříve vyřešit, než by se to propíralo mediálně. Některé aféry by mu mohly vzít část popularity. Doporučení: Martine, rychle vše vyřeš!

Merkur ve Střelci – trigon – Mars v Beranu (Miro)

Jsou tu rychlé myšlenkové pochody, vynalézavost a energičnost. Miro je rád v opozici a některé spory přímo vyhledává, je to začínající rebelant. Má sklon věci shazovat a dělat si srandu z vážných věcí, ale ve skutečnosti je celkem velký realista a bere věci vážně.

Mars ve Štíru – konjunkce – Pluto ve Štíru (Martin)

Martin je popoháněn touhou, chce jít vpřed, nechce se zařadit do davu, chce být svůj. Charisma na to má. Svou životní energii bere z milování.

Shrnutí

Martin Chodúr je charismatický mladý muž, který je obdařen krásným hlasem. Mnoho lidí dokáže zaujmout svou přirozeností a neuvěřitelným talentem. Je to osobnost, která chce něco v životě dokázat, vše do čeho se pustí, bude provázeno jeho energií, pevnou vůlí, spolehlivostí a milým přístupem. V životě je pro něj důležitý sex a má rád nezávazné románky, které se mu jistě nyní budou hrnout od jeho fanynek. V jeho budoucnosti se mu bude občas vyskytovat jeho minulost a někdy přijdou chvíle, kdy bude mít pocit, že už více nezvládne, ale vše dokáže nakonec překonat a jít dál. V tomto případě platí, že „Štěstí přeje připraveným.“ A Martin připraven je.

Miro Šmajda je energický rebel, který promýšlí svou strategii, pravá přirozenost tu není. Na své fanynky působí svými nápady a svou blonďatou hlavou a také odhozenou košilí. Dokázal na sebe připoutat pozornost, což splnilo svůj účel, jak si Miro, přál. Má v sobě hodně originality, je tu jen možnost rychlých vzestupů a rychlých pádů. Mnoho mladých slečen má již nyní Mira za svůj idol, ale jeho hlavní myšlenka nesměřuje k nim, ale k jeho slávě, chce si budovat svou kariéru a bude se opravdu snažit.

Šťastné hvězdy pro úspěšnou kariéru :-)