Milenec k pohledání

Většinou touží po ženě oblejších tvarů, krásných očí a bezvadné pleti. Pokud ho chcete dostat, musíte být elegantní nejen v oblečení. Máte-li smysl pro umění a navíc umíte vařit, neodolá. Jeho srdce zaplane ve chvíli, kdy ho pozvete na vlastnoručně uvařenou večeři. Když nenápadně nadhodíte, že je váš kulinární repertoár daleko širší, je jisté, že se při večeři pozve rovnou na snídani.

Jak ho svést?

Abyste Býka přilákala, musí mít pocit, že vy jste slabá a on silný. Počítejte s poměrně dlouhým začátkem, kdy se budete jenom oťukávat, kdy vám Býk bude nosit kytice a rozloučí se u domovních dveří.

Jaký je milenec?

Když se už rozhodne, že je čas, aby váš vztah pokročil, připravte se na zážitek, který by udělal čest i hollywoodskému scénáristovi. Budou květiny, svíce i šampaňské. Bude pomalé seznamování a vychutnávání všech kroků lásky. V jeho náručí se ujistíte, že jste jeho královna a on se s chutí promění ve vašeho otroka.

Erotogenní zóny Býka

Potřebuje ženu, která se ho dotýká na krku a ramenou. Pokud ho chcete rozvášnit, namasírujte mu krk voňavým olejem. Když budete na sobě mít jen krajkové prádlo, nebude mít večer chybu!