Lepší trapas než nuda

Potřebuje partnerku, která je bláznivá jako on, je ochotná vyzkoušet cokoliv. Pokud se umíte obléct tak, aby se za vámi každý otočil, máte jeho pozornost zaručenou. Abyste ho měla jistého, musí vědět, že fungujete na stejné vlně, že se domluvíte i beze slov a že nepřikládáte význam věrnosti. Sám ji dodržet neumí, ale naštěstí má rozum a nežádá ji ani po vás.

Jak ho svést?

Za všech okolností musíte vyčnívat z davu (míněno obrazně, nikoliv fyzicky!). Měla byste být mistryně v erotickém umění, prakticky i teoreticky. Když mu při milování začnete šeptat do ucha Ovidiovo Umění milovati v originále, je to to pravé!

Jaký je milenec?

Když si něco přečte, hned si to chce vyzkoušet. Se stejným nadšením vám bude navrhovat i vyzkoušení toho, co viděl na videu nebo ve vědecké publikaci, která se zabývá sexuálním životem ve staré Číně. Když pochopí, že na rozdíl od něj potřebujete víc času, bude skvělý!

Erotogenní zóny Blížence

Hlazení, polibky, masáže a něžné doteky na rukách a dlaních ho spolehlivě dovedou k šílenství. Zkuste mu třeba nehtem psát na dlani písmena, erotické návrhy nebo milostné vzkazy!