O poslech božích se hovoří v Bibli, Koránu i v dalších svatých knihách. Podle židovské mystické kabaly mají andělé přesnou hierarchii a také patří svými vibracemi (vyzařováním) k určitým typům lidí. Duchovní svět je neviditelný a často nepochopitelný. Tak bychom měli přijímat i zástupce jemné duchovní energie, která tvoří nekonečný a neuchopitelný vesmír.

Nabízíme vám galerii andělů. S každým z nich můžete nejlépe komunikovat v den, který k němu patří. Zároveň lze použít drahokamy a květiny, které má rád, a poprosit jej o radu a pomoc. Nevěříte? Zkuste to!

Jak zjistit, který anděl strážný je váš?

Napište SMS ve tvaru:

ASTRO(mezera)ANDEL(mezera)dennarozeníměsícnarození

  • SMS odešlete na číslo: 900 12 09
  • Den narození zadávejte vždy jako dvoumístné číslo. Pokud jste se narodili například sedmého, napište číslo 07. Pokud jste se narodili třináctého, napište číslici 13.
  • Měsíc narození zadávejte také vždy jako dvoumístné číslo. Pokud jste se narodili v červenci, napište číslici 07. Pokud jste se narodili v listopadu, napište číslici 11. Název měsíce nevypisujte slovně!
  • Mezi čísly nedělejte tečky ani pomlčky či jiná znaménka, pouze mezery dle vzoru: SMS bude tedy vypadat například takto: ASTRO ANDEL 0707, což znamená, že osoba je narozena 7. července.
  • Pokud zašlete SMS ve špatném tvaru, přijde vám zpráva, která vás na tuto skutečnost upozorní.
  • Pokud zašlete SMS ve správném tvaru, přijde vám zpět zpráva oznamující jméno vašeho andělského ochránce.

Cena za 1 SMS je 9 Kč včetně DPH. Technicky zajišťuje ATS Praha, s.r.o.. Uvedenou SMS službu lze využívat pouze na území ČR prostřednictvím mobilních operátorů O2, T-MOBILE a VODAFONE. V případě problémů se zasláním SMS volejte infolinka 296 363 199 (k dispozici po – pá od 8 do 17 hodin). Více informací na www.platmobilem.cz.