Ohnivý Střelec Radek John se přiznal veřejně k nemanželské dceři, dokáže mu Zlata Adamovská, vnímavá žena ve znamení Ryb, odpustit? Chybělo jim něco ve vztahu, anebo jsou muži od přírody nevěrní a ženy by to měli tolerovat? Nebo jsou i ženy nevěrné a věrnost je pověra? Jak se na to dívají hvězdy? Můžeme najít hvězdné aspekty nevěry?

Radek John (6.12.1954) Zlata Adamovská (9.3.1959)

Slunce - Střelec
Měsíc - Beran
Merkur - Střelec
Venuše - Štír
Mars - Ryby
Jupiter - Rak
Saturn - Štír
Uran - Rak
Neptun - Váhy
Pluto - Lev

Slunce - Ryby
Měsíc - Ryby
Merkur - Beran
Venuše - Beran
Mars - Blíženci
Jupiter - Střelec
Saturn - Kozoroh
Uran - Lev
Neptun - Štír
Pluto - Panna

Slunce v Rybách (Zlata) - trigon - Saturn ve Štíru (Radek)

V tomto vztahu vládla organizační pravidla, která jim vyhovovala. Dokázali se vždy dohodnout, co budou dělat další dny, týdny či měsíce. O zabezpečení finanční se postarali společně, oba jsou velice schopni si vydělat peníze.

Měsíc v Rybách (Zlata) - trigon – Saturn ve Štíru (Radek)

Přitahovali se, táhlo je to k sobě, i když jsou různí. Radek je, v některých věcech, více praktičtější, Zlata oproti němu přistupuje k věcem s intuicí. Spolu tvořili celkem harmonický pár. Trpělivost a vůle u nich nechyběla.

Merkur v Beranu (Zlata) - trigon - Merkur ve Střelci (Radek)

V komunikaci si dokázali vždy vyjít vstříc, což jim ubralo na řešení problémů. Dokážou se pochopit, i když každý by k věci přistupoval jinak. Oba vládnou slovem a bystrým myšlením, dělají práci, která je v tom podporuje.

Venuše v Beranu (Zlata) - trigon - Slunce ve Střelci (Radek)

V jejich vztahu prožívali období radosti, zábavy i štěstí. Byla tam opravdová láska. Cítili se spolu dobře a dokázali se podpořit. Nechtěli by si v životě i do budoucna ublížit.

Mars v Blížencích (Zlata) - opozice - Slunce ve Střelci (Radek)

Mají mnoho společného, ale někdy se dostali do situace, kdy využili svých komunikačních schopností a začali se přít o nejmenší detaily, mohlo jít u nich i o komunikační hru. Ustupovat nechtěl ani jeden. Tento aspekt přináší určité rozepře, ale nebylo to na každodenním pořadu dne.

Jupiter ve Střelci (Zlata) - konjunkce - Merkur ve Střelci (Radek)

Optimismus jim nikdy nechyběl. Na většině věci se shodli bez problému. Vše dokázali a dokážou vždy vyřešit. Navzájem se podporují v rozvoji osobním i pracovním. V tomto případě můžeme vidět Zlatu, kterou sice trápí, co se stalo, ale nechce svému příteli bránit v jeho budoucích cestách.

Jupiter ve Střelci (Zlata) - kvadratura - Mars v Rybách (Radek)

Toto je první komplikovanější aspekt v jejich vztahu. Některá očekávání se nesplnila. Dlouhé diskuze byly vždy pro ně přínosem, ne vždy se však u nich o všem dlouho diskutovalo. Určitá impulzivnost v jejich vztahu se stává pro ně přitažlivostí. Nereálné žádosti nemusejí být ani vyslovené, vědí, co u druhé lze a co ne.

Jupiter ve Střelci (Zlata) - trigon – Jupiter v Raku (Radek)

Byli spolu šťastní, i když ne vždy bylo všechno tak, jak by mohlo být. Je jedno, v jakém prostředí spolu byli, vždy jim šlo o blízkost toho druhého. Pokud u nich byla nějaká nepříjemnost, za chvilku se vše zas vyjasnilo.

Uran ve Lvu (Zlata) - trigon – Slunce ve Střelci (Radek)

Tento vztah je velmi zvláštní, mají se rádi za to, že jsou, i když se navzájem dokážou něčím novým, co o sobě nevědí, překvapit. Nyní například Radek svou nemanželskou dcerou. Přesto Radek u Zlaty neztratil její náklonnost. Vždy si na sobě dokázali najít osobnostní elementy, které je k něčemu inspirovaly.

Uran ve Lvu (Zlata) - kvadratura - Venuše ve Štíru (Radek)

Radek byl v nápaditosti lehce napřed, někdy s nápady Zlata souhlasila, někdy nápady odmítala naprosto a někdy si dovolila mít nápad vlastní. Pokud se Zlatě něco nelíbilo, Radek se ji snažil o svém návrhu přesvědčit a Zlatu pro určitý projekt nadchnout.

Uran ve Lvu (Zlata)- kvadratura - Saturn ve Štíru (Radek)

Pokud se v tomto páru objevila hádka, tak stála za to, jak hlasitě tak gestikulačně. Hlavní nebylo vyhrát nebo druhého přesvědčit, protože ve chvíli hádky nebylo možno učinit nic jiného, než se z toho vykřičet a jít každý svým směrem. Po hádce se pak vše zas zklidnilo.

Pluto v Panně (Zlata) - kvadratura - Merkur ve Střelci (Radek)

Jejich přitažlivost je stálá a neměnná, sice je každý jiný, ale navzájem se doplňují. Tajemství jejich vztahu je neustálá fascinace toho druhého.

Shrnutí

Zlata Adamovská a Radek John se mají stále rádi. Jejich vztah obsahoval vše, co vztah měl mít. Přitažlivost, lásku, porozumění, pochopení, nějaké hádky a i schopnost usmíření. Dokázali a dokážou se neustále inspirovat. Radek má ve svém horoskopu Měsíc ve znamení Berana, který ho zavedl mimo jeho vztah, ale neznamená to, že by jeho vztah se Zlatou neměl vše, co potřeboval. Jen je to v jeho charakterových vlastnostech jinak postavené, dokáže být i s někým jiným. Nyní záleží jen na Zlatě, jak moc je tolerantní. Veřejně přiznaná nemanželská dcera není pro žádnou ženu zanedbatelná záležitost, ale city u nich ve vztahu stále jsou, tak se nechme překvapit, kolik toho citlivá Rybička Zlata dokáže zvládnout. Vztah hodnotím, i v této situaci, vysoko na 76 %.

Šťastné hvězdy do vztahu :-)