Televizní diváci mohou momentálně sledovat slovenskou herečku ZUZANU NORISOVOU (31) hned ve dvou českých seriálech. Na Primě jako Radku v poslední sérii Přešlapů a na Nově coby praštěnou Ivetu v Dokonalém světě.

Zdá se, že v poslední době jste pracovně na roztrhání. Texty se během natáčení učíte doma v klidu nebo za pochodu?
No občas nám je dají trochu pozdě, takže za pochodu. Večer doma se na to mrknu.


Učíte se sama nebo s někým?
Tak jedině že bych dala ty další postavy číst kočkám, protože žiju sama. Občas když přijede přítel, který žije na Slovensku, tak mi nahazuje. Ale většinou sama.


Měla jsem se někde dočíst, s kým chodíte?
Ne ne, neměla, nechci to říct. Ale je Slovák a je to herec, takže kdybychom spolu bydleli, tak se asi učíme spolu. Uvidíme, jak to dopadne.


Máte svoje soukromé přešlapy?
No určitě! Třeba ve výběru partnerů. Ze začátku to vidím růžově a potom se z toho vyklube něco úplně neuvěřitelného… v negativním slova smyslu.


Takže jste už ostražitější?
No právě že nejsem. Ačkoli mám v úmyslu být. Jenomže když jsem zamilovaná, přestávám to řešit. Teď mám hodného kluka. Uvidíme, jak to bude, jestli spolu třeba opravdu začneme žít. Navštěvujeme se pořád a hrál i v nějakých českých filmech, tak se uvidí. Má ale dost práce na Slovensku, má angažmá v divadle. Zatím máme denně puštěný skype, ale objetí chybí...