Fáze první: Nadšení

Jonah Falcon se narodil v Brooklynu v USA. První sex měl údajně v deseti letech, jeho "učitelkou" byla osmnáctiletá dívka. V teenagerovských letech vyrostl do výšky, ale ještě víc do délky! A právě tehdy začala jeho fascinace sexem.

"Můj penis je největší na světě. V klidu má 24 centimetrů, v erekci ještě o jedenáct centimetrů víc," říká muž, který sám sebe označuje za bisexuála.
Během života měl přes stovku sexuálních partnerů - žen i mužů. "Všechny můj penis fascinoval, šíleli po mě hlavně chlapi. Byly to roky plné experimentování," přiznává Jonah.

Fáze druhá: Vystřízlivění

Dnes je to, co mu většina mužů závidí, pro Jonaha prokletím. "Obří penis mi zničil život. Už přes deset let jsem neměl stálou partnerku, přestože bych ji chtěl. Když potkám nějakou ženu, nedívá se mi do očí, ale na poklopec," říká. I proto před časem natočil film, ve kterém otevřeně popisuje problémy s nadměrným mužstvím. "V mládí vám velký penis může připadat jako ta nejlepší věc pod sluncem. Můžete mít každou holku, na kterou si ukážete. Jenže pak se vyblbnete a zjistíte, že s tím, co máte ve slipech, se vlastně nedá rozumně žít."
Že toho muže musíte vidět? Podívejte se na video!

KAFE.cz zjistilo:

Velikost penisu - co je normální?

  • Odborníci považují na hranici normy penis o délce 4 cm v klidovém stavu a 7 cm ve ztopořeném stavu.
  • V České republice je průměrná délka penisu ve ztopořeném stavu 15 cm.
  • Celosvětově je průměrná délka penisu 11 - 17 cm při erekci.
  • Mýtus o tom, že ženu dokáže uspokojit jen velký penis, je hloupost. Nejvíce nervových zakončení v pochvě je 4 cm od vchodu a cca ve vzdálenosti 5 cm se nachází bod G.

Zajímavosti KAFE.cz:

  • Velký penis není podle odborníků, ani podle jeho majitelů, rozhodně žádnou výhrou. Naopak nadměrně vybavení muži mají problém s nalezením stálé partnerky. Průměrná ženská pochva totiž měří 9,5 cm, a proto je sex pro většinu žen bolestivý.
  • Stejně jako se objevují stále nové tablety na hubnutí, spatřují světlo světa stále nové a nové metody, jak zaručeně zvětšit penis. Lékaři však před nimi varují. Například z Thajska k nám přišla metoda, kdy si muži do penisu aplikovali injekci parafinu, který úd sice zvětšil, ale způsobil zdravotní problémy. Muži pak skončili v rukou lékařů.

Tipy KAFE.cz:

Jak zvětšit penis bez chirurgie