Diskutujte: Myslíte si, že Bára získá zlatou medaili?

Barbora se narodila 30. června 1981 a díky své píli se katapultovala mezi nejoblíbenější a nejúspěšnější české atletky současnosti. Přestože neznáme její čas narození, tak i bez něj je z jejího horoskopu patrné, že se jedná o silné a zajímavé konstelace, které podporují její úspěšnou sportovní kariéru.

Co napoví horoskop

V jejím osobním horoskopu je hned několik výrazných konstelací. Symbolem úspěchu je bezesporu sextil mezi dobroději – planetami Venuší ve znamení Lva a Jupiterem ve znamení Vah, spolu se Saturnem. To je vazba energií, která naznačuje, že v klíčových okamžicích může Barboře také pomáhat tolik potřebné štěstíčko a jak její kariéra ukazuje, opravdu tomu tak již bylo. Současně se jedná o konstelaci, která slibuje podporu veřejnosti a úspěch na tomto poli. Ovšem jenom štěstíčko by samozřejmě nestačilo, i zde platí staré známé přísloví „štěstí přeje připraveným“.

Postavení planet

Dalším zajímavým planetárním postavením jsou tři planety ve znamení Blíženců. Jedná se o planetu komunikace Merkur, citů Lunu a průbojného a energického Marse. To vypovídá o tom, že naše oštěpařka je schopna vše dobře, rychle a logicky promyslet a vykomunikovat. Zřejmě i proto hodlá kandidovat do komise sportovců MOV. Ostatně všechny tyto prvky jsou v příznivém trigonu s planetou transformace Pluto ve znamení Vah. To naznačuje nejenom silný zdroj vnitřní energie, který je pro vrcholovou sportovkyni tolik potřebný, ale i možnost zásadního vývoje v jejím myšlení a přístupu k životu během vývoje. Naopak poněkud problematická může být opozice prvků v Blížencích s Neptunem ve Střelci. Zde je určité varování, že Barbora může mít velké plány, ale ne vždy se jí je bude dařit realizovat. A nemusí se jednat ani tak o sport, jako spíše o nějaké vyšší zájmy a vize. Vše bude záležet na její schopnosti převést nápady do reality.

Přečtěte si, zda jsou hvězdy vítězství Barbory nakloněny