Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes si řekněme pár slov k tématu nahota.

Nechtěná nahota

Veronika Žilková tento týden bulváru přiznala, že v připravovaném slovenském filmu Mrtvola musí zemřít, bude k vidění úplně nahá. V jedné scéně, kde se sprchuje venku na zahradě, měla být vidět jen silueta jejího nahého těla za závěsem. Jenže, vítr prý závěs nadzvedl a kameraman pilně natáčel... Režisér teď hanbatý záběr nechce vystřihnout a Žilková nemá ve smlouvě „páku“, jak ho k tomu přinutit. Tak jen čeká, jak to všechno dopadne...

Nahota s vtipem

Tereza Černochová zpívala v triu Black Milk. Po rozpadu kapely je ze všech tří členek nejméně vidět. Ne že by nebyla dobrá zpěvačka, naopak, ale na rozdíl od svých bývalých kolegyň se věnuje i něčemu jinému než zpěvu – studuje zemědělskou univerzitu. „Zemědělsky“ pojala i reklamu svého nového turné. Na propagační fotografii je vyfocena nahá, ale „rozporcovaná“ jako kus hovězího. Ta fotka není ani moc sexy, ale ani nestydatá a odporná, jak ji někteří označují. Je hlavně vtipná! Tereza si totiž pěkně vystřelila ze všech těch „takyzpěvaček“, které místo zpěvu prodávají svá těla.

Všechno vydělává

Buď jak buď, obě dámy na odhaleném těle nakonec vydělají. Jak to dopadne s odhalenou scénou Veroniky Žilkové, teprve uvidíme. Ať už nahatý záběr ve filmu zůstane, nebo bude vystřižen (čemuž moc nevěřím), o filmu už se mluví řadu měsíců před premiérou, která je plánovaná na leden 2010. A to je pro tvůrce, včetně Žilkové, která se koneckonců nemá proč za své tělo stydět, výhra! Také Tereza Černochová bezesporu na své koncerty skvěle upozornila. A aniž by vlastně cokoli ukázala.

P. S. Už přes týden také kolují novinami odhalené fotky semifinalistky SuperStar Anety Galisové. A zdá se, že i jí pomohly – její přednosti ji zachránily před vypadnutím ze soutěže. Vždyť v pondělí bylo opravdu o prsa!