TELEVIZNÍ KRIMINÁLNÍ THRILLER

Zlatokopka (1/2), TV Nova, 31. 10. 2011, 9:40

Taky si myslíte, že jsou zlatokopky jen mladé blondýnky, které mají kromě touhy po bohatém partnerovi společnou také naivitu? Pak se můžete plést. Přesvědčit se o tom můžete v kriminálním dramatu o bezohledné ženě, posedlé touhou po bohatství a společenské prestiži, natočeném podle skutečného případu. Hlavní hrdinka pod maskou jemného chování a úsměvů neváhá bez milosti zničit každého, kdo se postaví do cesty jejím úmyslům, dokonce i ty, kteří ji milují. Je totiž odhodlaná vystoupat po společenském žebříčku až nahoru. Povede se jí to?

AMERICKÁ KOMEDIE

Žába k zulíbání, TV Prima, 4. 11. 2011, 22:15

Nečekejte závratné umělecké dílo…ale pobavte se u trochu buranské komedie s Robem Schneiderem v hlavní roli. A co v ní jde? Jedny kouzelné náušnice, jeden ošklivý krásek, jedna středoškolská hvězda – a na magii je zaděláno. Všemi oblíbená dívka se ráno probudí jako muž a nezbývá jí nic jiného než se s tím vyrovnat a najít někoho, kdo ji kouzla zbaví. Kdo by totiž chtěl přijít o své výsostné postavení a navíc v těle, o které nemá nikdo zájem.

JEDINEČNÝ TELEVIZNÍ PROJEKT

Souboj seriálů…vy rozhodnete!, ČT 1, 5. 11. 2011, 20:00

Také si občas říkáte, že v televizi nedávají nic, co by vás zajímalo a nadchlo? A milujete seriály? Pak máte jako divačky možnost poprvé v televizní historii zvolit si televizní seriál podle svého gusta! Bude vás čekat pět zábavných galavečerů, v nichž se kromě ukázek ze soutěžních pilotních dílů seriálů budou o své šance ucházet i herečtí představitelé hlavních rolí a nejdůležitější členové štábů jednotlivých "pilotů". Každý dostane možnost přesvědčit vás, proč je jejich seriál ten nejlepší. A který že to bude? Moderuje Tereza Kostková.

RODINNÁ KOMEDIE

Redaktorka doporučuje:

  • Pokud budete mít možnost, určitě se na tento film podívejte. Rozhodně nebudete litovat. Patří mezi mé nejoblíbenější (asi možná proto, že mám doma úplně stejného pejska). Zasmějete se, uvěříte skvělým hereckým výkonům a hlavně se zamilujete do dokonalého Marleyho. Jako já…a to je jeden z důvodů, proč u filmu uroním snad tisíce slz. Pokaždé, co jej vidím! Přeji příjemnou zábavu.

Marley a já, TV Prima, 5. 11. 2011, 20:00

John a Jennifer Groganovi – manželé reportéři. Vezmou se a začínají zakládat rodinu. Jejich prvním členem je labrador Marley. A spolu s ním do rodiny přicházejí vtipné i vyhrocené situace, které John zvěčňuje ve svých novinových sloupcích. Jejich rodina se rozrůstá o tři děti, ale Marley je pořád stejný lump, který jim život ani chod domácnosti neulehčuje. Příběhu opravdového Johna Grogana se herecky ujali Owen Wilson a Jennifer Aniston. Sledujte nečekaně chytrý a upřímný film o tom, že život není vždy peříčko, a o tom, že pohled psích očí jen tak nezapomenete.

Kafe.cz zjistilo:

  • Marleyho ztvárnilo celkem 22 psů
  • Nejmladšímu z nich bylo 6 měsíců, nejstaršímu 14 let
  • Pláž, na které se natáčelo, má již několik let přezdívku „Dog Beach“, tedy Psí pláž
  • Film vznikl podle stejnojmenné knihy Johna Grogana, který si spolu s manželkou zahrál ve filmu malou roličku

ČESKÁ KOMEDIE NEJEN PRO ŽENY

Ženy v pokušení, TV Nova, 6. 11. 2011, 20:00

Také někdy nevíte, co s vlastním životem, když se vám obrátí během jedné chvilky úplně naruby? Jak se vyrovnat s odchodem partnera? Jak začít znovu žít a najít vztah k matce? Pak zkuste načerpat inspiraci v povedené české hořké komedii o jedné rodině, ženách tří generací, o mužích, iluzích a hlavně různých podobách lásky. V hlavních rolích uvidíte Elišku Balzerovou, Lenku Vlasákovou a Veroniku Kubařovou. A co mužské role? I tam je nabídka více než uspokojivá. Ujali se jich Jiří Macháček, Roman Zach a Vojtěch Dyk.