Diskutujte: Která domácí celebrita podle vás nedělá téměř žádné chyby v oblékání?

Nechceme být škodolibí - Je jasné, že se nemusí vždycky všechno povést, i celebrity mají nárok na slabší chvilku při výběru modelu ze šatníku. Následující snímky proto berte hlavně jako ponaučení, co si neoblékat. Inspiraci raději hledejte v našem článku přesně za týden. Ukážeme vám totiž, co se naopak povedlo úžasně. Ale teď pár snímečků, které si slavní za rámeček určitě nedají.

Dana Morávková a Petr Malásek - Lady a tramp

Vůbec nechápeme, jak mohl klavírista Petr Malásek takhle vůbec vykročit z domu, když jeho manželka, herečka Dana Morávková, vypadá jako nefalšovaná anglická lady. Zvlášť, když šli na divadelní premiéru hry Hledám milence. Ledaže Dana svého sympatického manžela vyzvedla někde nahonem z pánské jízdy na Sázavě pod širákem a nestihla ho doma zkulturnit. Ale bez legrace. Chtělo to alespoň zakrýt to rozbité koleno letními pláťáky...

Jana Plodková - Vybledlá divoženka

Herečka Jana Plodková má zálibu v retro-modelech. Především "ujíždí" na brýlích, za které i tentokrát chválíme. Jinak už ovšem lze z celého out-fitu pochválit jen fakt, že se drobná Jana v šatech zjevně o mnoho velikostí větších, než její něžná postava snese, na premiéře filmu Polski film nepřizabila. Kromě přehnaných velikostí (jestlipak jsou to věci po babičce?) je problémem i barva oblečení, která světlé pleti i vlasům vůbec nesvědčí.

Jiří Macháček - Těsně před infarktem?

Frontman skupiny MIG 21 celé léto patřičně řádí na pódiích festivalového seriálu ceskehrady.cz. Jak vidíte, předvádí i nepřehlédnutelné grimasy (alespoň je vidět, s jakým nasazením zpívá). Chápeme, že na vystoupení se člověk obleče poněkud výstředněji, ale v případě Jiřího Macháčka je problém především zvolený materiál. Košile ani náhodou nemůže větrat a tak se dá jen doufat, že má Jiří Macháček v pořádku srdce, protože jinak si v letošních obrovských vedrech koleduje o infarkt.

Anna Polívková - Všechno zkazily boty

Během křestu autobusu Potmě bylo v Praze pěkné vedro a den pro pozvané celebrity hodně dlouhý. Snaha pohodlně se obléct a obout se tedy dá pochopit. Jenže herečka Anna Polívková předvedla ukázku toho, jak pěkné a dlouhé nohy mladé dívky opticky zkrátit a nechat díky obuvi zestárnout na důchodový věk. Netvrdíme, že to chtělo střevíčky na podpatku - v tomto případě by úplně stačily ploché páskové kožené sandálky v barvě kabelky a pásku. Pak by se nedalo vytknout absolutně nic.

Sandra Nováková - Diblík v baru

Umělecké pásmo "Barování se Sandrou Novákovou" je úžasný kulturní zážitek a herečka Sandra Nováková, kterou většina zná jen jako sestřičku ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, v něm dokazuje, že umí například úžasně zpívat i improvizovat. Bohužel improvizace v oblékání se jí tentokrát absolutně nepovedla. Dorazila jako růžový diblík - krajně nepovedená je především sukně, která od pohledu nesedí a v kombinaci s volnějším tričkem opticky zkracuje trup.