Diskutujte: Kterou z těchto žen znáváte jako módní ikonu a který model se vám nejvíc líbí?

Iveta Lutovská - Jako mořská víla

Dovedete si představit lepší barvu k Ivetiným vlasům, očím a odstínu pleti, než je bleděmodrá na jednododuchých splývavých šatech, ve kterých se procházela v rámci akce přední značky vlasové kosmetiky? Vypadala jako nefalšovaná bohyně a pokud jste blondýnka, měla byste si bleděmodrý kousek určitě opatřit. Chválíme i delší výrazné náušnice jako jediný šperk.

Andrea Kerestešová - Hold asymetrii

Na stejné akci jako Iveta Lutovská poutala pozornost i slovenská herečka Andrea Kerestešová, hvězda oblíbeného seriálu Vyprávěj. Na její šaty upozorňujeme zejména z toho důvodu, že jsou pouze na jedno rameno a pokud jste to ještě nezaznamenala, právě asymetrie střihů je hitem letošního léta. Takže by to chtělo takové alespoň jedno tričko v šatníku - s jeho sháněním nebudete mít problém, modely nabízejí takřka všechny módní domy. Každopádně volte pouze jednobarevné.

Hana Maciuchová - Dáma každým coulem

Herečka Hana Maciuchová je dáma dřívějšího data narození, ale stále dokazuje, že její přemýšlení o módě zůstalo mladé. Proto patří i do našeho výběru, "nominovala" se především svěžím skvěle padnoucím barevným sáčkem, které si oblékla na křest autobusu "Potmě" a skvěle s ním sladila i náušnice. Všimněte si rafinovaného pásku a pamatujte, že stále platí, že sázka na zajímavý detail se v módě vyplácí. Mimochodem, paní Hana se nebojí používat výraznou rtěnku. Když se projdete po Paříži, zjistíte, že právě tohle je kouzlo šarmu Francouzek.

Simona Krainová - Reklama na těhotenství

Jestliže jste těhotná a zdráháte se jít do společnosti, protože nevíte, co na sebe, inspirujte se modelkou Simonou Krainovou. Simonino druhé těhoteství (stejně jako první) na modelku "připláclo" kila navíc, se kterými si ovšem neláme hlavu. Volí většinou volné tuniky (takhle se objevila na tiskové konferenci k Prague Fashion Weekendu), speciální těhotenské oblečení ze zásady nekupuje. Tleskáme za vtipný a milý detail - saténovou mašličku těsně nad bříškem. Když máte tmavší oblečení, můžete si pak dovolit odvážněji experimentovat s lakem na nehty, jak dokazuje Simonina bleděmodrá.

Berenika Kohoutová - Čisté linie

Mladičká herečka (znáte ji například z dílu Soukromých pastí Tatínkova holčička) se na Barování se Sandrou Novákovou v Chapiteux objevila v šatech, které přítomným pánům braly dech. Vysoko hodnotíme především sebevědomí prodat hezké křivky těla a zároveň nás hodně baví módní detail v podobě tenkého koženého pásku.