Jsem především máma, ale také pracuji a studuji, dostatek energie je pro mě zásadní. Nikam nevedoucí kolotoč s antibiotiky mě přivedl k léčbě kvalitní stravou a živinovými doplňky. Ovšem vybrat to správné v záplavě produktů nebylo vůbec lehké. Když už se objevil výrobek v ideálních hodnotách, tak obsahoval špatně vstřebatelné formy. A když už vyhovovaly formy, nevyhovovaly zase kombinace. Nikde jsem nenašla ideální kombinace a množství v jednom balení, a tak jsem vitamíny a minerály skládala od různých výrobců. Zde se rodila myšlenka živinových programů na míru každé ženě.

Vývoj programů nebyla cesta růžovým sadem. Byly i dny, kdy jsem to chtěla vzdát. První česká výrobní firma si vzala mé programy ke kalkulaci a už se neozvala, další mi sdělila, že český trh nečeká na super doplňky, lidé se prý o obsahy nezajímají, kupují, co jim doporučí v lékárně.

Když jsme nakonec oslovili velkou výrobní společnost v Anglii, netušila jsem, jak velký krok vpřed to bude. Mohla jsem vybírat ze širokého spektra kvalitních surovin a využít výrobní systém nejvyšší certifikované kvality. K tomu byl plně k dispozici vývojový tým, parta prima lidí, kteří trpělivě kontrolovali všechny kombinace a hodnoty.

Tam, kde tituly a slogany jsou velkými pány, tam hloupost vítězí nad kritickým myšlením.

Přeji vám sílu žít svobodně a šťastně. Zdenka www.pravaja.cz


Magická 20+

Program obsahuje 3 druhy kapslí: Antioxidanty, Oleje, Krása1.

1. Kapsle Antioxidanty je pilířem našich sestav. Detoxikace čistí celé tělo. Snažili jsme se o co nejširší detoxikační záběr, aby se živiny vzájemně podporovaly a recyklovaly. K optimální dávce Áčka a přírodního Éčka jsme přidali celých 150 mg selenu proti volným radikálům z výfuků a chemikálií, dále koenzym Q10 a významnou alfa-lipoovou kyselinu, která má úžasné schopnosti snižovat oxidační stres a s tím spojené předčasné známky stárnutí, odbouráváním volných radikálů z alkoholu, cigaret atd. K této malé hrdince jsme přidali Betain pro podporu štěpení bílkovin, kterých často jíme víc, než je “zdrávo“. A pro větší ochranu proti infekcím jsme přidali 400 mg Céčka se zinkem a citrusovými bioflavonodiy.

2. Kapsle Oleje je pro PravouJá absolutní nutností. Omega 3 kyseliny musíme přijímat stravou, ale vařením většinu zničíme. Ryb i tak jíme málo, nedostatek je téměř standard. Jsou jednoduše esenciální pro nervový systém, celkové zdraví i vzhled kůže a vlasů.

3. Kapsle Krása1 je vymazlená tobolka plná kolagenu, MSM a křemíku (silica) pro podporu krásného vzhledu pleti, vlasů i nehtů.

Věkové hranice nejsou pevně stanoveny +/- 5 let.

Pokud Vám je 25 let, ale žijete hekticky a ve městě, můžete zvolit i program Hektická 30+. Ovšem stejně tak, pokud vám je 35 let, žijete poklidně v horách, jíte opravdu kvalitně, pak zřejmě nemusíte stravu doplňovat vůbec nebo vám postačí Magická 20+. Jestli se cítíte skvěle, oplýváte sexy energií, žijte naplno dál a vraťte se k nám, až budete cítit, že potřebujete zaplnit případné mezery nebo se budete chtít třeba jen poradit :-) Zdenka.

Hektická 30+

Program obsahuje 4 druhy kapslí: Antioxidanty, Multiživiny1, Oleje, Krása2.

1. Kapsle Antioxidanty je pilířem našich sestav. Obrazně řečeno detoxikace čistí celé tělo. Snažili jsme se o co nejširší detoxikační záběr, aby se živiny vzájemně podporovaly a recyklovaly. K optimální dávce Áčka a přírodního Éčka jsme přidali celých 150 mg selenu proti volným radikálům z výfuků a chemikálií, dále koenzym Q10 a významnou alfa-lipoovou kyselinu, která má úžasné schopnosti snižovat oxidační stres a s tím spojené předčasné známky stárnutí, odbouráváním volných radikálů z alkoholu, cigaret atd. K této malé hrdince jsme přidali Betain pro podporu štěpení bílkovin, kterých často jíme víc, než je “zdrávo“. A pro větší ochranu proti infekcím jsme přidali 400 mg Céčka se zinkem a citrusovými bioflavonodiy.

2. Kapsle Multiživiny1 obsahuje kvalitní Bkomplex pro efektivní tvorbu energie, esenciální vitamín D a mnoho dalšího pro celkovou harmonii. Máme zde optimálně vitamínu B6 pro hormonální rovnováhu, a protože nám už není 20, navýšili jsme i ochranu proti infekcím extra Céčkem.

3. Kapsle Oleje je pro PravouJá absolutní nutností. Omega 3 kyseliny musíme přijímat stravou, ale vařením většinu zničíme. Ryb i tak jíme málo, nedostatek je téměř standard. Jsou jednoduše esenciální pro nervový systém, celkové zdraví i vzhled kůže a vlasů.

4. Kapsle Krása2 je vymazlená tobolka s navýšenými hodnotami kolagenu, MSM i křemíku (silica) pro podporu krásného vzhledu pleti, vlasů i nehtů. Jako třešinku na dortu jsme přidali hyaluronovou kyselinu pro lepší hydrataci.

Věkové hranice nejsou pevně stanoveny +/- 5 let.

Pokud vám je 25, ale žijete hekticky a ve městě, můžete zvolit i program Hektická 30+. Ovšem stejně tak, pokud vám je 35, žijete poklidně v horách, jíte opravdu kvalitně, pak zřejmě nemusíte stravu doplňovat vůbec. Také jisté změny spojené s věkem se mohou ohlásit již ve 45, pak můžete zvolit program 50+. A jestli se cítíte skvěle, oplýváte sexy energií, žijte naplno dál a vraťte se k nám, až budete cítit, že potřebujete zaplnit případné mezery nebo se budete chtít třeba jen poradit :-) Zdenka.

Báječná 50+

Program obsahuje 5 druhů kapslí: Antioxidanty, Multiživiny2, Oleje, Céčko, Krása2.

1. Kapsle Antioxidanty je pilířem našich sestav. Detoxikace čistí celé tělo. Snažili jsme se o co nejširší detoxikační záběr, aby se živiny vzájemně podporovaly a recyklovaly. K optimální dávce Áčka a přírodního Éčka jsme přidali celých 150 mg selenu proti volným radikálům z výfuků a chemikálií, dále koenzym Q10 a významnou alfa-lipoovou kyselinu, která má úžasné schopnosti snižovat oxidační stres a s tím spojené předčasné známky stárnutí, odbouráváním volných radikálů z alkoholu, cigaret atd. K této malé hrdince jsme přidali Betain pro podporu štěpení bílkovin, kterých často jíme víc, než je “zdrávo“. A pro větší ochranu proti infekcím jsme přidali 400 mg Céčka se zinkem a citrusovými bioflavonoidy.

2. Kapsle Multiživiny2 je obsahuje kvalitní Bkomplex pro efektivní tvorbu energie, dále esenciální vitamín D a mnoho dalšího pro celkovou harmonii. Speciálně jsme přidali celých 200 mg chromu (pikolinát) pro stabilitu cukru v krvi, ať se nám hůře tloustne, a navýšili jsme měď pro podporu tvorby estrogenu.

3. Kapsle Oleje je pro PravouJá absolutní nutností. Omega 3 kyseliny musíme přijímat stravou, ale vařením většinu zničíme. Ryb i tak jíme málo, nedostatek je téměř standard. Jsou jednoduše esenciální pro nervový systém, celkové zdraví i vzhled kůže a vlasů.

4. Tabletka Céčko. Tuto životní fázi doplňujeme pro silnou imunitní ochranu kapslí s 1000 mg vitaminu C s šípky a citrusovými bioflavonoidy.

5. Kapsle Krása2 je vymazlená tobolka s navýšenými hodnotami kolagenu, MSM i křemíku (silica) pro podporu krásného vzhledu pleti, vlasů i nehtů. Vše zároveň podporuje kloubní vazivo. Jako třešinku na dortu jsme přidali hyaluronovou kyselinu pro lepší hydrataci.

Věkové hranice nejsou pevně stanoveny +/-5 let

Pokud vám je 50+ a nepociťujete změny spojené s touto věkovou kategorií, pak můžete zvolit i program Hektická 30+. Céčko si vždy můžete koupit samostatně. A jestli se cítíte skvěle, oplýváte sexy energií, žijte naplno dál a vraťte se k nám, až budete cítit, že potřebujete zaplnit případné mezery nebo se budete chtít třeba jen poradit :-) Zdenka.