Kurz pořádá časopis Gurmet spolu se školou vaření Chefparade, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.
Na kurzu vaření s Gurmetem si osvojíte principy vietnamské kuchyně, uvaříte si a také sníte ty největší vietnamské delikatesy.
Cena: 1 490 Kč
Kdy: 20. 2. od 16:00
Kde: Chefparade studio Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13
Další informace, přihlášky a platba ZDE.
Co se bude vařit:
Goi cuon – studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru
Pho bo – polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi pho a jarní cibulkou
Banh xeo – syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou
Bun cho – grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s ryžovými nudlemi bun, salátem a dipem