Pomerančová kůže, neboli celulitida, trápí většinu žen nad pětadvacet let. Cvičení, krémy dostupné na trhu a dostatečný příjem tekutin sice mohou částečně pomoci, ale pleť už stejně nikdy nebude tak hladká, jako když nám bylo dvacet… Co s tím?

V čem zázrak spočívá?

Zázračné sérum nese název Adonia LegTone. Jeho prodejní cena sice není nízká, ale ani závratně vysoká. Ve Velké Británii, kde se začal prodávat koncem února, stojí v přepočtu 2 100 Kč, ovšem objednat se dá i prostřednictvím internetu (se šedesáti denní zárukou vrácení peněz). Základem krému jsou rostlinné buňky a 23 rostlinných olejů (např. zázvorový olej, peeling z citronu). Mimořádné účinky krému tkví v jeho schopnosti regenerace kmenových buněk. Díky jejich oživení vypadá kůže jako ve dvaceti. A jeho prodejnost láme rekordy!

Tip Kafe.cz

Zázračný krém zatím u nás nekoupíte, ovšem můžete si ho snadno objednat přes internet. Stačí se podívat na www.adonialegtone.com.

Co na to vědci?

Uvedení krému na trh vzedmulo hladinu protestů především odborné veřejnosti. Jeden z vědců označil slibovaný zázrak za reklamní žvást, zatímco jiný podotkl, že kdyby něco takového skutečně fungovalo, tvůrce by zasloužil Nobelovu cenu.

Funguje, prý je to potvrzeno!

Jenže krém prý funguje! Výrobce hlásá, že krém podstoupil několik nezávislých klinických testů. U žen, na kterých se testoval, zmizela celulitida ze 47 % do deseti minut a z více než 70 % za 6 týdnů. Názory žen, které jej vyzkoušely, jsou o něco skeptičtější. Přesto potvrzují, že je krém zbavil nejviditelnějších ďolíčků a pokožka je hladší. O zázrak, který výrobci slibují, ale prý nejde. Celulitida ve skutečnosti nemizí do 9 minut, jak se praví v letáku. Přesto se krém vyplatí vyzkoušet.

Tipy Kafe.cz: Jaké krémy koupíte u nás?