Špíčky na břiše už potrápily nejednoho nešťastníka. I na sportovně založených ženách, které se pohybu nebojí, se často podepíše mateřství nebo rychlé změny hmotnosti. Po porodu se vnitřní stěna břišní uvolní a dostat bříško zpět do původního stavu je často nesplnitelným snem. Co naplat, že podobná realita potkala mnoho žen ve vašem okolí. Člověk se zkrátka těžko srovná s tím, že už nevypadá tak dobře a to, že se váš partner rád ohlédne za pěknou ženou, vám také na sebevědomí zrovna nepřidá. Na těsná trička, plavky a veřejné koupaliště můžete rovnou zapomenout, protože komplexy vám nedovolí svléknout se pomalu ani doma.

Bříško na jedničku i bez cvičení

Podpořit tvar a pevnost kůže na břiše a v dalších problémových partiích lze do určité míry kosmetickými přípravky. Pokud vaše pokusy dopracovat se k pevnějšímu břichu cvičením a zeštíhlujícími krémy nezabírají, můžete absolvovat terapii pomocí speciálních tělových přístrojů. Potřebujete rychle zpevnit postavu do plavek, nebo vás čeká významná událost a vy se chcete »blýsknout«, jenomže na návštěvy posilovny už je trochu pozdě? Tato terapie je ideální pro všechny, kteří chtějí rychlou změnu a nemají čas věnovat se pravidelnému cvičení.

Které přístroje vám zformují postavu?

Aerosonic - pracuje na bázi vzduchového podtlaku a ultrazvuku. Ultrazvuk díky tzv. bublinkovému efektu likviduje tukové buňky, masážní hlavice kombinují podtlak a přetlak a ničí tukové tkáně.
Bodyter – zařízení, které kombinuje teplo s pasivní gymnastikou pomocí elektrického proudu.
Dermosonic - pracuje na bázi vakuové masáže, kombinované s ultrazvukem; zpevňuje a redukuje břicho.
Neinvazivní Mezoterapie
LPG
Radiofrekvence

Řešení zdevastovaného břicha

Mnohé ženy vyhrají boj s nadváhou, přebytečné kilogramy shodí, ale krásného a pevného břicha se nedočkají. Tuk zmizel, ale povolená kůže zůstává, stejně jako nehezké strie. „Kožní nadbytek v oblasti břicha a současně také rozestup přímého břišního svalu lze řešit operačním výkonem, zvaným abdominoplastika,“ říká MUDr. Andrea Musilová z Asklepionu - Kliniky a institutu estetické medicíny a dodává: „Jde o poměrně složitou operaci, která se provádí v celkové narkóze a trvá jeden a půl až tři hodiny. Řez je veden v podbřišku tak, aby později šlo jizvu překrýt spodním prádlem.“ Po operaci se doporučuje nosit šest týdnů elastický pás, který břicho chrání a usnadňuje hojení.

Asklepion – Klinika a institut estetické medicíny

Více na: www.asklepion.cz