Dara, ambasadorka AVON projektu Beauty by Dara, přitakává, že i když k vánočním svátkům stres tak nějak už patří, je daleko lepší si tento shon zpříjemnit a najít si čas i na sebe. „A přesně z těchto důvodů existují všechny ty produkty, které si můžeme přidat do relaxační lázně a následně je aplikovat přímo na své tělo. A právě čokoláda uklidňuje ve všech podobách," plesá Dara po čokoládě. "Odpočinek mám spojený s prostorem a vůní. Miluji krásné spa, ideálně někde mimo město. Alespoň ta iluze musí být dokonalá. Vím, že není v naší moci odcestovat do ráje, kdy se nám zachce, proto je dobré najít způsob, jak se tam přenést alespoň v pocitech a myšlenkách." A tak když Dara nemá možnost odjet do exotiky nebo do lázní, přenese si je alespoň domů.

"Vana plná voňavé pěny, tekutá mýdla, peelingy, jejichž vůně vás okamžitě vystřelí na jinou planetu, v tomto případě Planet Spa - to miluju," prozrazuje tajemství svého domácího spa rituálu.

Po každé sprše nebo koupeli tělo důkladně nakrémuje, navíc už ve vodě používá produkty, které pokožku nevysušují. „Líbí se mi, když se moje pleť leskne, proto používám i různé oleje."

A protože Dara nikdy nekupuje jen jeden produkt, ale miluje mít možnost širokého výběru a zapojovat fantazii, s chutí nakupuje celé řady, jako třeba Avon Planet Spa. „Ta voní jako bambucké máslo a moje milovaná čokoláda."

Vyzkoušejte hřejivý rituál s čokoládou Avon Planet Spa. Výrobky jsou obohaceny o výtažky z kakaa a bambuckého másla, pokožku vyživují a hýčkají. Navíc lahodná vůně vám zlepší náladu (nejen před vánočními svátky).

Jemná koupel s bambuckým máslem a kakaem, 229 Kč

Vyživující tělový peeling s bambuckým máslem a hnědým cukrem, 229 Kč

Jemný tělový krém s bambuckým máslem a čokoládou, 269 Kč

Sama jste si čas pro sebe dopřála, stejně jako Dara, ale váháte, co nakoupit dál? Voňavým tipem na dárek je set Luminata. Exkluzivní dámský set s vůní od světového parfuméra vám vykouzlí nezapomenutelné Vánoce. Vaše smysly omámí směs šťavnaté hrušky, bílé pivoňky a smyslné vanilky. Set obsahuje parfém, mini balení parfému do kabelky, tělové mléko ve stejné vůni a vánoční dárkovou taštičku (1109 Kč).

Porce novinek:Doručení kurýrem a set pro muže
Abyste měli ještě víc času na své blízké, Avon nabízí nově i další možnosti doručení: na poštu, kurýrem a na výdejní místa.

A pokud chcete najednou koupit i dárky pro muže, zvolte pánský set Avon Life colour. Vůně obsahuje kombinaci povzbuzujícího výtažku z čaje maté se svěžím citrusem a magnólií se zemitým akordem vetiveru. V setu (za 1109 Kč) je kromě vůně také sprchový gel na tělo a vlasy a tělový deodorant.