Proč bolí?

V lepším případě je příčinou fyzická námaha, jež po regeneraci a odpočinku odezní. Ovšem s přibývajícím věkem, naneštěstí, přibývá chronických bolestí, které významně mění kvalitu života. Negativně ovlivňují náladu a omezují možnosti aktivního vyžití, čímž se jedinec pomalu a jistě dostává do začarovaného kruhu. A hlavní příčina? Zjednodušeně řešeno, lidé se přestávají hýbat a většinu času tráví vsedě. Na první pohled nenápadné důvody ale mají své opodstatnění. Svaly, jež obklopují páteř a klouby a pomáhají při rovnovážném držení těla, sedavým životním stylem trpí přetěžováním, protože jim nepomáhají například břišní svaly, které vsedě nejsou používány. Pomalu a jistě o tomto přetěžování dávají vědět bolestmi v oblasti bederní.

Cesta k úlevě

Většina bolestmi postižených se spoléhají na analgetika, jež ve výsledku tělu také neprospívají. Moudřejší jsou si pak vědomi, že základem je zodpovědnější přístup k vlastnímu tělu. Nejlepším řešením, jehož výsledky se však nedostaví okamžitě, je jistě soustavné posilování svalů vnitřního stabilizačního systému, cvičení s vahou vlastního těla. Dalším blahodárným řešením, jak unaveným zádovým svalům ulevit a povzbudit je, jsou kvalitní thajské masáže, jaké nabízejí salony TAWAN.

Harmonizují mysl, revitalizují tělo

Thajské masáže jsou celosvětově vyhledávané pro silné relaxační a revitalizující účinky. Působí totiž komplexně - pozitivní vliv mají nejen na svalovou soustavu, ale také na duši. Zklidnění a pohodu, jež navozují, lze v boji proti bolesti považovat za klíčové.

Základem thajských masáží je síla a tlak, jímž se působí na konkrétní tlakové body na těle. Masáže mohou mít mnoho podob a vůní, avšak vždy dochází ke kompletnímu promasírování svalů v oblasti zad a páteře po celé její délce. Tím je podpořena jejich regenerace a prokrvení. Svaly jsou po masáži uvolněné a odpočaté.

V cestě za pevným zdravím a radostí ze života stojí prevence a péče o tělo. V salonech TAWAN se dočkáte péče a hýčkání v nadzemských rozměrech.

Vyberte si, který salon TAWAN navštívíte. S typem masáže vám rádi poradíme: http://www.tawan.cz.