Burgerfest očekává rekordní návštěvnost!

Akce se koná již čtvrtým rokem a svou originalitou se vymyká v záplavě gastro akcí. Což dokazuje i úspěšnost minulého ročníku. Přes 45 000 návštěvníků a kolem 40 000 snědených burgerů. „Letos očekáváme rekordní návštěvnost, počítáme proto také s větší účastí restaurací nabízejících nejen burgery. Připravili jsme také bohatý a doufáme, že velmi atraktivní doprovodný program pro návštěvníky, kteří čekají ve frontách na čerstvé burgery připravované přímo na místě,“ dodává zakladatel festivalu Zdeněk Střížek.

Legendy amatérského grilování BBQ Pit Boys v Praze!

Burgerfest za podpory Jack Daniel´s uvede v Praze pořádnou grilovací show v podání BBQ Pit Boys ze Spojených států, kteří mají největší komunitu fanoušků grilování na světě a budou hlavními hvězdami letošního ročníku. Poprvé v historii Burgerfestu Jack Daniel´s představí svou burgrárnu, kam určitě zajděte na burgery s Jackovými legendárními omáčkami, jako je například Jack Daniel Smooth Original s nádechem kouřového aroma whisky. Všechny omáčky od Jacka jsou založeny na utajené receptuře s příchutí Tennessee Whiskey a každý milovník barbecue by je měl ochutnat.

Amerika a ochucená whisky

V zámoří slaví velký úspěch ochucené whisky. Zvláště pak skořicové a medové příchutě válcují trh a jsou číslem jedna především pro mladší generaci. Nejčastěji ji pijí mladí muži, kteří jsou cool a nebojí se experimentovat. Na festivalu budete mít možnost ochutnat novou řadu řízné whisky Jack Daniel´s Fire, která je mezi fajnšmekry označovaná jako výbušná směs whisky a skořice. Pije se v namražených panácích a má za úkol vás pořádně rozpumpovat!

Vykopni si svýho Haryka!

„Přijď na Jack Daniel´s Burgerfest a vodjeď na Harleji.“ Jak je to možné? Stačí správně kopnout do šišatého míče a trefit cíl a motorka Harley Davidson Street 750 je tvoje! K úspěchu ti pomůžou kluci z nejlepšího týmu amerického fotbalu v ČR Prague Black Panters. Dále si můžeš vyzkoušet offroad jízdu v našláplých vozech Jeep a zúčastnit se amatérské soutěže v grilování nebo pojídání burgerů. K dovršení té pravé americké atmosféry zahraje ten nejlepší evropský cover band legendární americké kapely Kiss - Kiss Forever band z Maďarska. A při stání ve frontách ti čekání zpříjemní Karel Hynek a Dominik Heřman Lev ze stand-up show pořadu Na Stojáka. Pro děti bude připraven dětský koutek a pro dětské domovy sbírka hraček. Rozhodně se tak máte na co těšit!

Více na www.burgerfest.cz.