Nahota

Příklad: Bez jediného kousku obtěžujícího oblečení se spokojeně válíte po své posteli, užíváte si každou část svého těla. Jindy nahá utíkáte po ulici a lidé se vám smějí.

Snář: Vidíte-li ve snu sama sebe nahou, čeká vás velká chudoba a neúroda.

Psycholog: Pokud si svou nahotu ve snu užíváte, radujte se – značí to vaši vyrovnanost, vyřešení obtížného problému. Pokud je nahota frustrující, obáváte se útoku zvenčí, bojíte se, že na vás něco praskne.

Nevěra

Příklad: Bez jediného zaváhání se divoce pomilujete s kamarádem vašeho partnera.

Snář: Štěstí v manželství.

Psycholog: Pokud po nevěře ve snu nemáte ráno morální kocovinu, pak se asi partnerovi mstíte za nějaké zklamání. Když si ráno máte chuť nafackovat, pak noční fantazie říká, že svými chybami váš vztah ohrožujete právě vy.

Sex s partnerem

Příklad: Jen po příchodu z práce odemknete vstupní dveře, přivine se k vám manžel, svlékne vás a na botníku vás krásně milujete.

Snář: Čeká vás dobrý obchod, nebo nějaká malá radost.

Psycholog: Pokud máte ráno pocit skvělého zážitku, pak je váš partnerský vztah v naprostém pořádku. Pokud se vám ale o sexu s partnerem zdá příliš často, trpíte ve vztahu nedostatkem milostného dovádění. Prostě vám to v posteli neklape.

Znásilnění

Příklad: Při procházce parkem se na vás vrhne neznámý chlap, odtáhne vás do křoví, kde vás přes nářky brutálně znásilní.

Snář: Brzy se dočkáte útoku na svou osobu.

Psycholog: Role násilníka upozorňuje na fakt, že máte příliš dominantní roli, manipulujete s lidmi. Pokud jste obětí, znamená to, že v okolí máte osobu, z jejíž strany cítíte ohrožení. Může to být třeba šéf nebo bývalá milenka partnera. V každém případě mějte oči otevřené.

Neobvyklé praktiky

Příklad: Během milostných hrátek s partnerem se najednou objevíte zabalená do latexového oblečku, s bičíkem v ruce.

Snář: Netradiční sex odhaluje vaše nepřiznané choutky.

Psycholog: Výskyt nezvyklých sexuálních praktik ve snech může znamenat, že se nacházíte v přelomovém období. Nemusí to tedy značit, že potřebujete ve svém milostném životě změnu.

Kafe.cz radí: 5 tipů, jak přivolat lechtivý sen

  1. Nedívejte se před spaním v televizi na zprávy ani na vic, co obsahuje násilí, lechtivé filmy jsou oproti tomu povoleny
  2. Nechoďte spát najedená. Když si před skokem pod peřinu nacpete břicho, žádné erotické sny se nedostaví. Odeberte se tedy do hajan s mírným pocitem hladu.
  3. Vyhněte se práškům na spaní. Uspávací prostředky a sexy sny se vzájemně vylučují. Naopak sklenka vína před spaním je zaručeným tipem.
  4. Provoňte si ložnici! Je prokázáno, že vůně přitahují sny. Ideální je vanilka a pomeranč. Stačí si kůru z pomeranče položit na noční stolek.
  5. Vyzkoušet můžete i další trik: stříkněte na polštář trochu parfému osoby, která vás přitahuje.