Následující výhody digitální televize vám odhalí, proč si udělat radost právě O2 TV a oddat se tak jedinečnému multimediálnímu zážitku.

1) Moje menu

Revoluční novinku představuje chytré menu, s nímž vám nehrozí beznadějné přepínání televizních kanálů. V čem tedy spočívá jeho hlavní kouzlo? Moje menu vám ušije úvodní obrazovku přímo na míru tak, že ve 3 přehledných řádcích najdete všechno, co vás zajímá, od posledního spuštěného kanálu, přes pořad, na který jste se nestihli dodívat, až po seznam pořadů vysílaných za posledních 50 hodin, roztříděných podle žánrů. Moje menu obsahuje každá O2 TV, jejíž součástí je černý set-top box.

2) Zpětné zhlédnutí

Nestihli jste svůj oblíbený seriál nebo film? Nic se neděje, O2 TV totiž disponuje užitečnou funkcí, jež vám dovolí přehrát si jakýkoliv pořad až 7 dní po odvysílání.

3) Pauza kdykoliv se vám zamane

Sledujete napínavý ,,trhák”, když v tom si nutně potřebujete odskočit nebo si něco vyřídit? Televizi si jednoduše stopněte tam, kde zrovna chcete. S O2 TV vám zkrátka nic neunikne.

4) Dejte sbohem reklamám

Vyzrajte na reklamy pomocí funkce nahrávání. Nahrajte si až 4 dny vysílání z kteréhokoliv kanálu O2 TV a posléze všechny reklamy přeskočte.

5) Nadupaná videotéka

Po pořízení digitální televize dbejte na to, abyste doma měli dostatečné zásoby popcornu a coly - O2 TV se totiž pyšní bohatou videotékou, která vám umožní vybírat si z více než 1 000 filmů. Filmy si však nestahujete, ale díváte se na ně okamžitě.

6) Vždycky něco dávají

Už žádné nekonečné přepínání kanálů. Z více než 160 stanic si vybere opravdu každý. V nabídce najdete jak klasické, tak i dětské nebo dokumentární programy, přičemž pány určitě potěší přítomnost 15 sportovních kanálů.

7) O2 TV sport

Zvolte si díky kanálu O2 TV sportovní zápas v přímém přenosu dle své libosti a staňte se jeho součástí - doslova. Oproti divákům v hledišti však budete mít značnou výhodu, neboť si volíte i úhly kamer, které se vám nejvíce líbí.

A to zdaleka není vše, jistě oceníte také fakt, že O2 TV můžete doma sledovat až na 4 zařízeních, nebo že si mimo jiné procvičíte i cizí jazyky, pokud si zvolíte filmy nebo seriály v původním znění. Instalace O2 TV je navíc velice jednoduchá, stačí ji obyčejně zapojit.

Nejde vám do hlavy, jak to, že se O2 TV dávno nevyjímá i ve vašem obýváku? Přečtěte si více o jejich výhodách a vychutnejte si fantastickou podívanou už za 299 Kč měsíčně. Nebo své rodině sjednejte neomezený tarif O2 spolu a získejte digitální televizi jen za korunu.