Přesně tolik totiž budete letos na nakupování potřebovat. Deset minut. Zbytek času bude jen váš! Jen si to představte. S výběrem dárků začněte na www.kitl.cz. Výrobce poctivých hustých a hlavně zdravých sirupů, ale i medicinálních vín nebo medoviny, připravil zajímavé dárkové balíčky, které potěší opravdu každého. Dědu, švagrovou, děti i kolegy v práci. Všechno na jednom webu!

Kitl - zdraví v láhvi

Sirupy Kitl jsou vyhlášené svojí vysokou kvalitou a prémiovým složením. Díky atraktivnímu balení jsou navíc úžasným dárkem, se kterým rozhodně neuděláte chybu. Horké sirupy Kitl v zimě prohřejí celé tělo. Děti jim s radostí dají přednost před čajem. A dospělí si ho mohou dochutit kapkou alkoholu.

Pokud jedna láhev nestačí, zkuste některý z dárkových balíčků, třeba nejnovější trojkombinaci ovocné řady Kitl Syrobů Malina, Grapefruit a Višeň. Populární jsou i dárková balení dvou sirupů s originální skleničkou. Jak ze Syrobů Kitl připravit opravdu luxusní nápoje zjistíte ve video-receptech, připravených barmany, kteří se sirupy Kitl pracují denně.

Kvalitní Medovina v dárkovém balení

Mnozí dospělí mají zimní plískanice spojené s chutí medoviny. Dopřejte jim na svátky tu nejvyšší kvalitu! Kitl Medovina v sobě nemá řepný cukr ani přidaný líh, zato obsahuje výtažky 4 bylinek v BIO kvalitě. Dárkový Medový balíček navíc potěší kvalitním květovým medem a svíčkou z včelího vosku vyrobenou v chráněné dílně.

Kitl Apatyka pro dědu nebo strýčka

Zajímavý je také balíček s názvem Kitl Apatyka. Obsahuje Rudý a Zlatý Šláftruňk, medicinální vína vycházející z receptů, které lidé dříve užívali na zklidnění a uvolnění před spaním. Spolu s nimi je v balíčku i Životabudič. Přírodní energetický nápoj, který má stejné povzbuzující účinky jako zhruba 20 plechovek energy drinku. Toho dosahuje díky výtažkům z pěti bylin a přírodnímu kofeinu z kávovníku. Ocení jej nejen řidiči na cestách, ale i sportovci při náročných výkonech. Posledním v Kitlově Apatyce je Meducínka, medicinální sirup obsahem bylin a jemnou medovou chutí. Vhodný je i pro děti a to zejména v období chřipek a nachlazení.

A je to! Možná to ani těch deset minut netrvalo. A vy si zatím zkuste zalít višňový syrob horkou vodou a zakápnout griotkou. Dejte si nohy nahoru a užívejte si! Nebo popadněte láhev mátového syrobu, vyražte na večírek a vychutnejte si s přáteli výborné Mojito.