To a mnohem více představí návštěvníkům Festivalu Evolution na 400 prověřených vystavovatelů, kteří se od 17. do 19. dubna sejdou na pražském výstavišti v Holešovicích.

Vedle pětice tradičních veletrhů: Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Alternativa a Inspirace, které se již po jedenácté sejdou pod hlavičkou Festivalu Evolution, připravili organizátoři i bohatý festivalový program čítající více než 170 přednášek, workshopů, prezentací a vystoupení vedených uznávanými odborníky.

Neocenitelné rady všem, kteří někdy tápou, co že to vlastně končí v jejich nákupních košících, poskytnou odborníci sledující dlouhodobě kvalitu potravin. Nejen pro ty, kteří hledají novou inspiraci do kuchyně, jsou určeny přednášky a besedy o různých výživových směrech – např. o rawfood stravě, vegetariánství, vitariánství, tradiční čínské dietetice nebo o dietních režimech. Vedle sebe se představí tradiční lékaři, stomatologové, podologové, internisté či nutriční terapeuti. A společně s nimi odborníci na alternativní léčbu a celostní medicínu. Dojde i na osvědčené rady našich babiček.

Velmi oblíbená jsou mezi návštěvníky Festivalu Evolution setkání s osobnostmi showbusinessu. Již tradičním hostem festivalu je herečka, moderátorka a zakladatelka Léčivého divadla Gabriela Filippi.

Vedle ní se na hlavním podiu představí například populární moderátor Dalibor Gondík, výstřední skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer, všestranný umělec Vladimir 518 nebo známý astrolog Antonín Baudyš.

Program a další informace na www.festivalevolution.cz