Je možné, že má voda v sobě skrytý nám neznámý inteligenční potenciál?

Věhlasný japonský odborník tvrdí, že každá lidská myšlenka má svou frekvenci a lze její moc v hmotném světě změřit.

„Hluboce jsem zmrazil shodné vzorky ledových krystalů a na každý z nich poté opakovaně promlouval. Vždy se jednalo o jediné slovo: nejprve děkuji, pak hlupák, posléze láska a nakonec válka.

Následně jsem substanci pozoroval pod elektronovým mikroskopem a výsledek byl pozoruhodný: krystaly děkuji a láska byly symetrické a harmonické, hlupák a válka však měly zcela zborcenou strukturu, rozpadly se,“ vysvětlil světovému tisku doktor Masaru Emoto.

Pokus pro jistotu několikrát zopakoval a jednotlivá slova vyslovoval v různých jazycích - výsledek byl pokaždé stejný.

Nabízí se otázka: když lidské tělo tvoří ze 70 procent voda, co všechno s námi vlastně může dělat?

Léčivá tekutina

Právě na to se zaměřil Masaru Emoto, jenž se zároveň zabývá výzkumem vlivu vody na léčbu onemocnění.

Podle něj je voda nositelkou energie, a tak při svých terapeutických sezeních používá shluky mikroskopických vodních částic, do nichž vkládá určité informace ve formě HADO - vibrací, které jsou pro jeho pacienty důležité.

„Na klientech vidím téměř okamžitě výsledky. Voda dokáže informace nejen podržet, ale i přenášet.

Poměrně jednoduše s ní tedy vyřešíte své problémy,“ říká Masaru Emoto, kterému se v roce 1994 po mnoha pokusech a omylech podařilo pořídit první fotografii vodního krystalu a od té doby vzniklo těchto snímků několik desítek tisíc.

Až nyní se ale - po zdařilém slovním experimentu - setkal s úspěchem.

„Postupně jsem prokázal, že myšlenky, slova, modlitba i hudba mají vliv na strukturu vody, což dokazuje, že skutečně ovlivňuje naši hmotnou realitu a naopak,“ říká Masaru Emoto.

Složitou tezi hned převádí do praxe. „Musíme dbát na to, aby se z našeho těla neztratila její originální informace, protože pak bychom začali chřadnout.

Takže pijte dostatek kvalitní vody, náležitě se jí obklopujte – jejími obrázky nebo ještě lépe fontánkami či jezírky - a když se do ní zadíváte, myslete a mluvte pozitivně. Stonásobně se vám to vrátí a dokážete pak ve svém životě zázraky,“ doporučuje odborník.

Čtěte také: