Zamilovanou a těhotnou VLAĎKU ERBOVOU (31) čekalo o Vánocích velké překvapení. Její přítel, fotbalista Tomáš Řepka (37), ji požádal o ruku. A to přesto, že je stále ženatý…

Diskutujte: Fandíte svatbě Vlaďky Erbové a Tomáše Řepky?

Vlaďko, když jsem si tu informaci o prstenu pod vánočním stromečkem přečetla, jako první mě napadlo – tak ten ji musí milovat fakt strašně, když ji žádá o ruku a přitom je ještě ženatý… Co napadlo jako první tebe?
Bylo to pro mě velké překvapení… od muže, který je v rozvodovém řízení… Jde o velké gesto lásky. Když jsem otevřela tu krabičku, jen jsem mlčky hleděla, on přišel a zašeptal mi to do ucha. V tu ránu jsem začala plakat. Ještě druhý den jsem tomu nevěřila. Není to o těšení se na svatbu, ale o tom, že Tomáš to tak cítil a sám se k tomu odhodlal. To je to, co má váhu.

A uvědomuješ si, že tenhle vývoj situace působí až trochu šíleně? Jako z nějakého filmu?
Ano, je to pohádka. Moje opravdová pohádka, kterou prožívám. Proto když říkám, že jsem šťastná, není to fráze. Nikdy jsem neprožila tak intenzivní vztah, v němž je tolik lásky, a máme tak moc společného. A tím, že jsme prožili i nelehká období, vzniklo spojení, které má budoucnost.

Máš ráda, když muži dělají velká gesta?
Stačí i ta malá, jako je třeba květina nebo když přijde a dá mi jen tak pusu. To je nad všechny velké pózy.

Měla jsi nějaké tušení, že k zasnoubení může dojít?
Určitě ne. Jelikož Tomáš prochází rozvodem a každý rozvod je velice emotivní, opravdu jsem netušila, že by ten můj velký chlap, který stále říkal, jak další svatba nebude, šel a koupil prsten. Proto si toho vážím o to víc. Přísahám, že jsem nečekala, že něco takového mě v nejbližší době potká.

Co velikost prstenu? Trefil? Měl to zjištěné?
Netrefil, ale nevadí. Upraví se. Trefil se do mého vkusu a vybíral sám, to je důležité.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.