Modelka VLAĎKA ERBOVÁ (30) a fotbalista TOMÁŠ ŘEPKA (37) mají syna. Jmenuje se Markus, narodil se 19. března, vážil 3 310 gramů a měřil 49 centimetrů.


Viktorka se bratříčka nemohla dočkat

Vše původně vypadalo na přirozený porod, proč jsi nakonec rodila císařem?
Spontánní porod jsem zažila s Viktorinkou, a tak jsem ho preferovala i teď. Ale na základě nepříznivého lékařského nálezu znělo rozhodnutí lékařů rodit císařským řezem.

Psalo se, že Tomáš nebyl u porodu…
Malý se narodil v 7.49 ráno a Tomáš se mnou byl od půlnoci až do okamžiku, kdy jsem dostala anestezii a byl moje velká opora. Jediných pět minut, kdy nebyl ve stejné místnosti, byl okamžik, kdy byl prováděn řez do břicha, protože u takových věcí nechce určitě asistovat nikdo. Jinak se mnou ale strávil v nemocnici čtyřicet osm hodin.

Takže miminko viděl dřív než ty.
Ano. Byl první, kdo viděl a držel Markuse.

Komu je Markus podobný? Jaké byly první dojmy?
Tak první dojmy jsem neměla díky narkóze žádné, což jsem obrečela, protože mě to strašně mrzelo. Když jsem se pak rozkoukala, tak při prvním setkání se synem jsem viděla velkou část Tomáše. Ze mě toho moc nemá. I sestřičky říkaly, že je celý tatínek. Ale já jsem zvyklá. Když jsem dostala poprvé do ruky Viktorinku, byla to na první pohled malá Bahenská. A teď je to malej Řepka. :-)

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst a exkluzivní fotografie prohlédnout v aktuálním čísle Story, které je právě na novinových stáncích.

((bean:1:38))