"Ano, jsem těhotná," řekla Story modelka VLAĎKA ERBOVÁ a dodala: "Dosud jsem to nemohla potvrdit, jelikož jsem měla zdravotní problémy a čekali jsme na zásadní výsledky. Chránila jsem tak své dítě."

Diskutujete: Jak dlouho vydrží vztah Vlaďky Erbové a Tomáše Řepky?

S Tomášem chodíte už dlouho. Jste ještě ve fázi nekritické zamilovanosti nebo už jste na něm objevila i nějaké věci, bez kterých byste se obešla?
Jsem ve fázi lásky v pravém slova smyslu, tím myslím, že na Tomášovi miluji i jeho zápory a on si je vědom těch mých a oplácí mi stejnou mincí. V poslední době jsme byli vystaveni různým pokusům náš vztah rozvrátit. Pro některé snad nepochopitelně, ale ještě nás to více sblížilo. Jsem prostě šťastná.

Nafotili jste společné fotky. Jak k tomuto nápadu Tomáš přistupoval? Musela jste ho přesvědčovat?
Společné fotky vznikly na podporu nadace Rakovina věc veřejná, takže žádné přemlouvání nebylo a ani být nemuselo. Udělali jsme to rádi a věříme, že výtěžek z prodeje kalendáře pomůže spoustě nemocným.

A vy s ním taky sdílíte jeho zájmy? Je něco, v čem s vámi nehne?
Děláme všechno spontánně a společně. Naučili jsme se vzájemně dělat kompromisy, tudíž si volný čas, kterého je málo, rádi užíváme společnými aktivitami. Asi bych s ním brzo ráno nevstala, abych si s ním zatrénovala. Jedny svaly v baráku stačí.

Takovým osvědčeným měřítkem vztahu je, když si dokážete partnera představit jako otce svého dítěte. S Tomášem byste do toho šla?
Samozřejmě, jsem jako každá jiná ženská, která miluje svého partnera, se kterým si umí představit budoucnost, včetně založení rodiny.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.