Velká architektonická soutěž Domy na míru byla vyhlášena 4. 12. Každý architekt má možnost vyhrát a jeho projekt pak bude zařazen do stavebního programu společnosti Haas Fertigbau Chanovice.

Investor středem pozornosti. V architektonické soutěži DOMY NA MÍRU to platí absolutně…

Časopis DŮM&ZAHRADA, portál Dumazahrada.cz a certifikovaná stavební společnost HAAS FERTIGBAU CHANOVICE organizují tuto architektonickou soutěž ve snaze nabídnout všem zájemcům o výstavbu nových rodinných domů - dřevostaveb co nejkvalitnější řešení jejich nového bydlení.

Architektonická soutěž je určena všem architektům, projektantům, stavebním inženýrům, absolventům oborových vysokých škol - všem, kteří navrhují kvalitní rodinné domy.

Vizí a cílem této architektonické soutěže je nalezení skutečně ideálních rodinných domů odpovídajících současným nárokům na bydlení, splňujících nejpřísnější technické parametry a navržených na vysoké architektonické a estetické úrovni.

Všechny podrobnosti soutěže - specifikaci, přihlášku i další informace najdete ZDE a také na adrese: www.domynamiru.eu.

Abychom dokázali všechny soutěžní návrhy profesionálně vyhodnotit, přizvali jsme k účasti v soutěžní porotě špičkové odborníky z různých oblastí architektury a stavebnictví.

Velmi se těšíme na vaši účast v architektonické soutěži DOMY NA MÍRU a na vaše soutěžní návrhy!

Uzávěrka pro odevzdání soutěžních návrhů je 25. 1. 2013